Kitálalt Baukó Éva a kereskedelmi televíziózásról

F.C. | 2024. Július 16.
Állítja, évekre eldobta őt az RTL.

A VV4-ben ismertté vált Baukó Éva a reality után sokáig a média aktív szereplőjévé vált, és felváltva látható volt a két kereskedelmi csatorna műsoraiban. A Levente klubja podcast legújabb adásában elárulta, miért vállalt el minden felkérést, illetve keményen beleszállt az RTL-ben – írja a Blikk.

“Megélhetési celeb voltam, 10 évig abból éltem. Remegtem, ha nem kaptam meg egy műsort, mert attól féltem, nem lesz mit ennem. Minden sz@rt elvállaltam, égő műsorokat” – vallotta be a ma már ingatlanosként dolgozó híresség. Mindezt azzal indokolta, hogy a munkakeresésnél már hendikeppel indult a valóvilágos szereplése miatt. 

Baukó Éva a beszélgetés során keményen nekiment az anyacsatornájának. “Az RTL mindig azt csinálta velem, hogy használt egy nagy produkcióra és utána évekre eldobott. Ez nem esett igazán jól” – nyilatkozta a jelenleg Alekosszal pereskedő exceleb.

Mint mondja, szeretett volna más, nem “égő” műsorokban is szerepelni, ám miután felkereste Kolosi Pétert, az RTL programigazgatóját, hogy erről beszéljen vele, évekig nem kapott semmilyen lehetőséget. “A TV2-nél több lehetőséget kaptam és jobb pénzeket is hoztam haza” – jelentette ki.

Baukó Éva amúgy 2023-ban 13 év közszereplés után úgy döntött, hogy visszavonul a médiától, és elkezdte építeni privát karrierét ingatlanügynökként. Az egykori villalakó évek óta azzal került az újságok címlapjaira, hogy éppen melyik celebtársát osztotta ki, milyen botrányba keveredett, melyik sikerműsort spoilerezte el.

Kiemelt fotó forrása: Levente Klubja / YouTube

Exit mobile version