nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva kifakadt

Baukó Éva kiosztotta a celebvilágot: „Nektek a pénz az istenetek”

Hosszú posztban fejtegette, mi a problémája.

Baukó Évát 13 éve ismerte meg az ország, amikor szerepelt a ValóVilágban. Ma már inkább botrányhősnőként emlegetik, ugyanis a tévés szereplései háttérbe szorultak, de sokszor kerül címlapokra, amikor valakiről vagy valamiről élesen kifejti a véleményét. Azonban az egykori villalakó mégis kikéri magának a botrányhős jelzőt, ugyanis jó ideje civil munkából tartja fenn magát és a köztudatból is igyekezett visszavonulni. 

Baukó Éva

Fotó: Instagram

A minap mégis hosszú posztban állt bele az összes celebbe, méghozzá az egyik aszpartám mentes üdítőreklám bosszantotta fel, ami most rengeteg híresség oldalán megtalálható. 

IRIGY VAGYOK!!!!!
Irigy, mert mindenki aszpartám mentes kólát iszik a celebvilágban, de én nem… Azt mondták, azért, mert megosztó személyiség vagyok. Tényleg? Miért is vagyok az? Mert tizenhárom évvel ezelőtt voltak botrányaim, majd tíz évvel ezelőtt bevallottam az alkoholfüggőségemet, elmentem egy elvonókúrára és azóta nem élek tudatmódosító szerekkel? Vagy azért lennék megosztó, mert spoilereztem műsorokról, amikben háttéremberek ugyanúgy megosztották az információikat? Szerencse, hogy ebben a csodálatos magyar valóságban senki más nem megosztó, ha aszpartámmentes üdítők reklámozásáról van szó. Sem a botrányhősök, sem a prostiügybe keveredők, sem a családi gondjaikkal címlapokra kerülő celebek, de még a kábítószerfüggők sem. Sőt, azok sem tartoznak a „megosztó személyiség” kategóriába, akik ismert emberek (egykori) párjaként lettek celebek. Sztárok… Hát, nesze neked sztárvilág!
Ha ez a hírnév ára, akkor köszönöm szépen, nem kérek belőle. Érdekes, hogy én, a megosztó celeb évek óta civil munkából tartom fent magam, és kerülöm a médiamegjelenéseket. Igen, képzeljétek, rengeteg műsorba hívtak, de a saját lelki egészségem és morális értékrendem szerint képes voltam nemet mondani. Tíz éve talán mindent elvállaltam volna, de azóta változtam, fejlődtem, önismeretre tettem szert. Nem retusálom magam Jennifer Lopezzé, mint sokan mások, mert nem akarom megtéveszteni az embereket” – kezdte Facebook-oldalán Éva, majd elmondta, bár hívják őt műsorokba, nem vállal el akármit, és tudja, ezzel kitűnik sok celebtársa közül. 

Őszintén kérdezem tőletek, civilektől: nem megy fel bennetek a pumpa, amikor reggel hétkor, munkába igyekezve azt látjátok vagy halljátok, hogy xy celeb mit reklámoz annyi pénzért, ami a ti többhavi béretek ára? Istenítsétek az orvosokat, tanárokat, kutatókat, az egyedülálló anyákat, azokat, akik tizenkét óráznak a gyártósoron vagy a kasszában, hogy az ilyen ostoba reklámok hatására megvehessétek azokat a termékeket, amiket üres flakonokból iszogatva reklámoznak az „idolok”. Ha az, hogy őszintén elmondom a véleményemet megosztóvá tesz és kigolyóznak a műsorkészítők ebből a sztárvilágnak nevezett bohózatból, akkor azt tudom mondani, hogy hála Istennek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top