nlc.hu
Sztárok
Ördög Nóra nem csak a hazai, de a külföldi piacot is meghódítaná

Ördög Nóra nemcsak a hazai, de a külföldi piacot is meghódítaná

Ördög Nóra nem csak a tévés munkákból él, és most elárulta azt is, hogy mik a tervei a jövőre nézve, pontosabban, mik a külföldi tervei.

Ördög Nóra a tévés munkái mellett rendszeresen vlogol, kisboltot üzemeltet, és újabban piacra dobta  szépségápolási márkáját, a Nora Beauty-t, amellyel nagyratörő tervei vannak.

Ördög Nóra

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Az már a Nekem a Balatonnál is felmerült, hogy amiatt, mert mi híresek vagyunk, mindenki kicsit szkeptikusan áll ezekhez a vállalkozásokhoz. Ha hibázunk, az sokkal nagyobb hírverést kap, nagyító alatt van minden lépésünk, ezért minden egyes mozdulatunkra oda kell figyelnünk. De nyilván az ismertségünk miatt könnyebben is el tudjuk juttatni az információkat az emberekhez. A Nora Beauty esetében például azt gondolom, az elindulásnál nagy segítség volt, hogy ez az én márkám és hozzám kötik, de idővel ez korlátja is lehet a növekedésnek. Ezért idővel megpróbálok hátrébb lépni kommunikációs téren. Lehet, hogy nem tud majd szintet ugrani, nem tudnak majd úgy gondolni rá, mint egy világmárkára, mert ez csak a Nora Beauty. Ezért szeretném majd külföldön is elindítani, ahol nem kötik hozzám, ahol nem tudják, hogy egy ismert ember van mögötte, hanem önmagában a termék minősége önmagáért beszél majd. Ez a vágy nagyon megvan bennem, olyan jó volna találni valami olyan elfoglaltságot, ahol nem lehet tudni, hogy mi vagyunk mögötte” – mesélte Ördög Nóra a példaképének, Endrei Juditnak a Korhatártalanul című műsorban.

A műsorvezető nemcsak a munkában vágyik a több lábon állásra, hanem a magánéletében is.

„Szeretném, ha lenne egy kis bázisunk itt Európán belül, ahova el tudunk menekülni 1-1 hétre. És azt is az otthonunknak tartjuk majd. Ennek a Balaton már egyfajta előfutára, de a külföld még várat magára, de egy napon remélem ez is megadatik majd nekünk” – bizakodott Nóra.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top