nlc.hu
Sztárok
Horváth Éva kiakadt az árakon, sokba kerül a Bükkben kisvonatozni

Horváth Éva kiakadt az árakon, sokba kerül egy családnak a Bükkben kisvonatozni

Horvát Éva az Instagramon kérte az emberek válaszát arra a kérdésre, hogy hozzá tudtak-e szokni ezekhez a méregdrága árakhoz?

Horváth Éva férjével és két gyermekével jegyet váltottak a Szalajka-völgyben található szilvásváradi kisvonatra. Az ára ennek a programnak nagyon megdöbbentő volt.
 

Horváth Éva

Fotókredit: RTL/Udvardi Attila

Horváth Éváék kétlaki életet élnek, vagyis az év nagy részét Balin töltik, a nyarakat pedig Magyarországon. Az egykori szépségkirálynő kedden egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben jelentkezett be, ahol egy blokkot mutatott, amelyen látható, hogy a családjával mennyit költöttek egy kisvasutazásra.

Éva teljesen kiakadt, hogy mennyibe kerül egy családi program a Bükkben:

Képzeljétek el, teljesen le vagyok döbbenve. 8800 forintot fizettünk három felnőttnek és egy gyereknek. Alexnek nem kellett fizetni, ezért csak egy gyerek van benne. Ezzel a kisvasúttal fogunk a Szalajka-völgybe elmenni, és ez csak az odafele vezető út, mert 17600 forint lesz ennyi embernek oda-vissza ez a pár kilométer. Én megmondom őszintén, teljesen le vagyok döbbenve ezektől az áraktól. Ez valami elképesztő! Írjátok már meg nekem, hogy ti ehhez már hozzászoktatok-e!

– fogalmazott Horváth Éva a videójában.

Szilvásvárad honlapján az olvasható, a kisvonat a Szalajka-völgy bejáratánál lévő Fatelep állomásról indul, végállomása a Gloriett-tisztás, és a vonal hossza közel 5 km.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top