nlc.hu
Sztárok
Iszak Eszter fotókat mutatott kislányáról, Mirabelláról

Iszak Eszter fotókat mutatott a kislányáról, Mirabelláról

Boldogan tudatta a közösségi oldalán az örömhírt Iszak Eszti, hogy világra hozta Gyurta Danival közös gyermekét. Az édesanya büszkén osztott meg egy-két fotót a kicsiről.

Iszak Eszter

Fotó: Trenka Attila / profimedia.hu

Iszak Eszti és Gyurta Dani február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. A műsorvezető néhány pocakos poszt és öltözködési tipp kivételével keveset osztott meg a babavárás részleteiről, csupán annyit lehetett tudni, hogy a szülés nyárra várható. A csinos műsorvezető már régóta vágyott az anyaságra, és most végre átélheti a szülőség örömeit a férjével, ugyanis nemrég megszületett a kislányuk, akit Mirabellának neveztek el.
 

Mint kiderült, a tévés csak az utolsó hetekben pihent meg és hagyta abba a munkát. Körülbelül két héttel ezelőtt búcsúzott el a Mokka nézőitől, bár akkor már otthonról jelentkezett be, és elmondta, hogy még mindig várandós, de Danival izgatottan készülnek a szülésre. A szőke szépség az Instagram-posztjában, amely ide kattintva elérhető, osztotta meg a világgal a hírt, hogy valóban megszületett a kisbabájuk. A pici barna, bézs és vajszínű takaróban, valamint babaruhában szerepel a fotón, azonban az arcát nem mutatta meg követőinek.
 

A 24 óráig megnézhető Instagram-történetében az új családtag apró lábacskáiról is kirakott egy fotót. Mirabella hihetetlenül aranyos!

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top