nlc.hu
Sztárok
Johnny Depp szíve ismét foglalt: 28 éves orosz lány csavarta el a fejét

Johnny Depp szíve ismét foglalt: 28 éves orosz modellel kapták lencsevégre

Ominózus válása óta nem tudni mi lehet Johnny Depp szerelmi életével, viszont a napokban fotókat tettek közzé a a színészről és egy nőről.

Az amerikai lapok most egy fiatal modellről cikkeznek, aki talán Depp szeretője. A pletykák szerint nem is kevesebb, mint 31 év áll a színész és partnere között. Johnny Depp

Fotó: Getty ImagesJohnny Depp, a Karib-tenger kalózai sztárja, jelenleg szabadidejét a 29 éves szupermodellel, Yulia Vlasovával tölti. A People magazin szerint kapcsolatuk laza, és egyelőre nem nevezik egymást barát-barátnőnek.

A Daily Mail által közzétett fotókon Depp és Vlasova szorosan egymáshoz bújva láthatóak, bár néhány képet már eltávolítottak a közösségi médiából. Depp barátai szerint a színész korábban alkalmanként találkozott Vlasovával, de mostanra kapcsolatuk komolyabbá vált. Nemrég együtt látták őket a londoni helikopterkikötőben, ahol láthatóan jól érezték magukat.

Yulia Vlasova orosz származású modell és szépségszalon-tulajdonos, 2021 augusztusában találkozott először Deppel a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon. 2022 júliusában Jeff Beck és Depp prágai koncertjén is együtt látták őket, röviddel azután, hogy Depp megnyerte az Amber Heard elleni rágalmazási pert. Vlasova korábban a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében és a plzeňi Nyugat-Csehországi Egyetemen tanult, jelenleg modellként és influenszerként dolgozik Prágában, és 2021-ben az oroszországi Miss Office szépségverseny döntőse volt.

A közösségi médiában megjelent bejegyzések szerint Vlasova sok időt tölt az Egyesült Királyságban, mióta Depp oda helyezte át székhelyét, hogy festészettel foglalkozzon. Depp a botrányos jogi hercehurca után rehabilitálta imázsát, új filmszerepeket kapott, és turnézni kezdett zenekarával.

Korábban Depp a 80-as években Lori Anne Allison, majd később Amber Heard férje volt, és szoros kapcsolatai voltak Winona Ryderrel, Kate Moss-szal és Vanessa Paradisszal, akitől két gyermeke született. Heard elleni rágalmazási perét követően Depp Joelle Rich ügyvédnővel randevúzott, de kapcsolatuk nem volt komoly, és 2022 novemberére szakítottak.

Egy májusi bennfentes szerint Depp mostanában az egészségét és jólétét helyezi előtérbe, és bár elfoglalt, nem keres romantikus kapcsolatot, mivel jelenleg túlságosan elfoglalt és nincs rá ideje.
 
Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top