nlc.hu
Sztárok
Sztárbox: Schobert Lara még pofont kapni is szeret

Sztárbox: Schobert Lara még pofont kapni is szeret

Kiderült, hogy az idei Sztárboxban Schobert Lara is ringbe száll majd. Most pedig azt is elárulta a fiatal lány, hogyan készül és kivel szeretne megmérkőzni.

Schobert Lara is ringbe száll a Sztárboxban. A fiatal lány elárulta, nagyon megszállottan készül a megmérettetésre, olyannyira, hogy heti hétszer, olykor naponta kétszer is edz.

Schobert Lara

Fotókredit: RTL/ Sajtóklub

Minden este arról álmodik, hogy belép a ringbe, és edzője mellett testvére, ifj. Schobert Norbert is segíti az előző évadban szerzett tapasztalataival.

Megütni valakit sikerélménnyel tölt el. De amúgy én szeretek pofont is kapni, mert abból meg baromi sokat tanulok! Jobban felszívom magam és még nagyobbat fogok ütni!

-fogalmazott Lara.

Mivel nem minden esetben lehet elkerülni a sérüléseket, így aztán Lara tisztában van vele, hogy erre is fel kell készülnie. Viszont tudatosan kell az egésznek nekiállni, így nemcsak fizikailag, de lelkileg is a maximumot akarja nyújtani, éppen ezért jár pszichológushoz is, hogy ne a mentális sérülések miatt legyen rosszabb a teljesítménye adott esetben. 

Mint kiderült, sérülésből igy sem szenved hiányt, ugyanis a napokban futás közben kibicsaklott a bokája. Szerencsére már talpra is állt, de ettől függetlenül vigyáznia kell vele még egy ideig.

Lara végül azt is elárulta, kivel akar a ringbe szállni, mint kiderült, Csobot Adéllal.

https://rtl.hu/sztarbox/2024/07/17/schobert-lara-interju-felkeszules?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR002tQE0QnuLYkjnVVdFK9aGAWPFeFRzRtA6ixZ5N3MUZ1oooqqCs6rJCk_aem_Szy0Ituu1vcKsTrqPmiUPQ

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top