nlc.hu
Sztárok
Tóth Andit nem zavarja a hőségriaadó, ugyanis már karácsonyi lázban ég

Hiába a tikkasztó nyári idő, Tóth Andi már karácsonyi lázban ég

Tóth Andi az egyik legnagyobb karácsony rajongó, és ezt bizony soha nem is titkolta. Hiába a nyári napsugarak, az énekesnő csak a karácsonyra tud gondolni.

Tóth Andi a tikkasztó hőség ellenére is karácsonyi lázban ég, hiszen aki követi, tudja, hogy az énekesnő rajong a téli ünnepért.

Tóth Andi

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Az énekesnő annyira rajong az év legnagyobb ünnepéért, hogy a visszaszámlálást már egészen korán el szokta kezdeni. A minap a közösségi oldalán emlékeztette az embereket arra, hogy már csak 160 nap van hátra a szeretet ünnepéig. Így tehát hiába a forró nyári napsugarak, az énekesnőt nem lehet kizökkenteni a meghitt hangulatból egy pillanatra sem. 

Andi a karácsonyi láz ellenére természetesen nagyon nyárias, laza szettjet viselt a fotón, amit megosztott közösségi oldalán. A fotókon pedig látszik, milyen jól érzi magát a bőrében. A csinos darabok sokaknak megtetszettek, és kérdezgetni kezdték az énekesnőt, hol szerezte be az egyedi darabokat.

Viszont a karácsonyi vacsoráig még sok minden vár Andira, hiszen hamarosan kezdődik az X-Faktor, aminel 10 évvel ezelőtt versenyzője és nyertese, 2024-ben pedig már mentora lesz.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top