nlc.hu
Sztárok
Gömöri András Máté forgat, iskolába jár és raktárosként dolgozik

Kanadában sincs megállás: Gömöri András Máté forgat, iskolába jár és raktárosként is dolgozik

Elképesztő kalandba vágtak bele Polyák Lilláék 2023 nyarán. Most viszont haza kellett jönniük pár hétre, de azt elárulták, hogy mik a tervek erre az időszakra.

Polyák Lilla és és férje, Gömöri András Máté 2023 nyarán Kanadába költöztek világot látni és kipróbálni magukat külföldön. Most elárutlák, hogy kell elképzelni a kanadai életüket.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Fotó: Profimedia.hu

András egyre több forgatáson vesz részt, emellett sikeresen elvégezte a személyi edzői képzést és raktárosként is dolgozik, így tehát biztosan nincs ideje unatkozni. Polyák Lilla és Gömöri András Máté két hétre hazalátogattak, és a Blikknek meséltek kinti életükről.

Habár kezdik kialakítani a kinti életüket és egyre inkább hozzászoknak mindenhez, mégis hiányoznak nekik a barátaik és a munkájuk is. Az elkövetkező 2-3 évben azonban biztosan Torontóban maradnak, amíg András befejezi az egyetemet és megpróbálja elindítani filmes karrierjét.

„Amikor tavaly kiköltöztünk, megígértük a családunknak, hogy rendszeresen hazalátogatunk majd, nyáron hosszabb időre is, főként ezért vagyunk most itthon” – mesélte Lilla a lapnak. 

A színésznő azt is elmesélte, hogy rengeteg ügyet kell intézniük, a jövő héten versenyzőként és házigazdaként is részt vesznek a Scitec Muscle Beach 2024 rendezvényen. Emellett a rajongói kérésre csütörtökön Gödöllőn, pénteken pedig Baján adnak elő egy estet “Szeretettel Kanadából” címmel. András viszont hozztette, hogy neki leginkább a magyar élelmiszerek hiányzonak neki, mint a tejföl és a túró, mivel ezeket Kanadában szinte alig lehet kapni.

Lilla két fia is jól érzi magát a tengerentúlon, és egyelőre ott is tervezik a jövőt ők is.

„Zsombor New Hampshire-be jár egyetemre, és szeretne mesterszakra is menni. Bulcsú Torontóban végzi a gimnáziumot, dzsessz szakon zongoristaként, és imádja, már három zenekarban is játszik. Az egyetemet is kint szeretné folytatni. Amint véget ért az iskola, mind a ketten jöttek haza az édesapjukhoz és a barátaikhoz, de alapvetően szeretnek Amerikában élni, Máté egyetemén túl főként miattuk vágtunk bele ebbe a hatalmas kalandba” – tette hozzá Lilla.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top