nlc.hu
Sztárok
Újabb titokzatos idézetet osztott meg Földes Eszter

Újabb titokzatos idézetet osztott meg Földes Eszter, de vajon mire utal?

Ismét napvilágot látott egy idézet, amelyet Földes Eszter osztott meg közösségi oldalán. Vajon ezúttal mire utalhatott a színésznő?

Néhány napja jött a hír, hogy Földes Eszter és Lovasi András úgy határoztak, külön utakon folytatják. Azonban volt már előszele ennek a bejelentésnek, ugyanis a színésznő gyakran osztott meg sejtelmes tartalmakat a közösségi médiában. 

 

Földes Eszter

Fotó: Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Azok, akik követik Földes Eszter színésznőt a közösségi oldalakon, biztosan tudják, hoyg gyakran kommunikál idézetekkel. Azt is akkor kezdte sejteni a rajongótábor, hogy férjével, Lovasi Andrással valami nincs rendben közöttük, amikor a színésznő a hűtlenségre utaló idézeteket osztott meg.

A napokban nyilvánosságra került az is, hogy kik lesznek az idei Sztárbox versenyzői és a nevek között ott szerepelt Földes Eszteré is. Most ennek kapcsán Dosztojevszkijt hívta segítségül a színésznő, és ismét egy titokzatos idézet került ki az oldalára. Ennek hála, nem lehet nem arra gondolni, hogy ez ismét egyfajta burkolt üzenet a férjének, hiszen a méltóságról írt néhány gondolatot.

Az idézet ez volt: „Az ember minden körülmények között megőrizheti a méltóságát. Ha kell is küzdeni, a harc felemel, nem lealacsonyít.”

Hogy pontosan mire utalhat a színésznő, azt pontosan senki nem tudja.

Via 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top