Heteken belül elveszi 21 évvel fiatalabb párját Varga Miklós Joe

F.C. | 2024. Július 19.
Alighogy kibékültek, hivatalosan is összekötik az életüket.

Már lázasan készül az esküvőre Varga Miklós Joe és párja, Hrovatin Csenge, augusztus 27-én lesz a nagy nap. Azt mondják, az előkészületekkel már nagyon jól állnak.

“A dekor, a süti, a zene, a ceremóniamester, tényleg minden megvan. Az utolsó simításokat egy körrel még le kell futni a helyszínen” – mondta el a Fókuszban Csenge, aki egészen Olaszországig utazott a menyasszonyi ruháért. Kedvese elárulta, az öltönyei is nemrég lettek készen, ő ugyanis háromszor fog átöltözni a jeles napon. “Nagyon várjuk, nagyon jó buli lesz, nagyon jó társaság” – tette hozzá Joe.

A szerelmesek egy kisebb, 70 fős esküvőt álmodtak meg maguknak. A szűk családi és baráti körrel szeretnének ünnepelni. A tiszaalpári helyszínről pedig bevallották, számukra szerelem volt első látásra.

Ami a lagzi zenéjét illeti, elmondták, hogy szeretik a mulatóst, a cigányzenét, a spanyolt és a retrót, ezért DJ-t is hívtak a mulatós zenészek mellé. 

A 2023-as Nyerő Párosban is bizonyító sztárpár 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkoztak, ahol jó barátok lettek. Bár mindig is tetszettek egymásnak, flörtölni csak akkor kezdtek, amikor már egyiküknek sem volt párja. “Csenge akkor Mosonmagyaróváron élt a családjával, Ausztriában dolgozott. Több hónap próbálkozás után végre igent mondott a randevúmra, és feljött Budapestre. Végigbeszélgettük az éjszakát, és onnantól valami elindult – de az nem a vonat volt. Július 11-én nálam aludt, november elsején pedig hozzám költözött”mesélte korábban Joe.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Fókusz – videó

Exit mobile version