nlc.hu
Sztárok
Bodrogi Gyula a végrendelkezésről: „Majd talán 25-30 év múlva”

Bodrogi Gyula a végrendelkezésről: „Majd talán 25-30 év múlva”

A színészlegenda idén lett 90 éves, de elmondása szerint csak 50-60-nak érzi magát.

Nem készül a halálra Bodrogi Gyula, még nem szeretné temetni magát, sőt esze ágában sincs visszavonulni, minél több munkával szeretné tölteni az időt. A két hónappal ezelőtti vállsérülése szépen gyógyul, még mindig gyógytornára jár. A válla állapota már nem zavarja, de ettől még nyaralást nem tervez, „ehhez nincs képességünk” – derül ki a Metropol által idézett Star cikkéből, hozzátéve, hogy azért egy-egy napot eltöltenek majd itthon Hajdúszoboszlón és Debrecenben.

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula tavaly novemberben (fotó: MTI/Mónus Márton)

Semmi eget rengető tervem nincs: megszervezem a korábban elmaradt baráti találkozókat, a szokásos vadászatokon fogok részt venni, már amennyire majd az időjárás engedi.

A színművész elmondta, hogy szeretne még harminc évet élni, de aztán hozzátette, hogy ez csak vicc, hiszen bár nem érzi úgy magát, tisztában van azzal, hogy már 90 éves.

Megkérdezték, hogy az öröklés kérdése szóba került-e a családban, és elmondta, hogy erről ő nem hallott egy szót sem. Náluk ez nem téma, nem szeretné még temetni magát. „Még nem foglalkoztam ezzel, majd talán huszonöt-harminc év múlva” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top