nlc.hu
Sztárok
Dubaji emír lányának válása

Instáján jelentette be a válását a dubaji emír lánya

Sheikha Mahra hercegnő válás bejelentése példa nélkül áll az Egyesült Arab Emírségekben.

Sheikha Mahra bin Mohammed bin Rashid Al Maktum, az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnökének és Dubai uralkodójának lánya Instagramon jelentette be, hogy elhagyja férjét – írja a CNN. „Ezennel kijelentem a válásunkat” – írta szerdán a 30 éves Sheikha Mahra. „Elválok tőled, elválok tőled és elválok tőled. Vigyázz magadra. Volt feleséged.”

Instáján jelentette be válását a dubaji emír lánya

A hercegnő érdekes megfogalmazása

a hármas válás gyakorlatára utal. Bizonyos arab országokban a férfi azonnal elválhat feleségétől, ha háromszor kimondja, hogy válni óhajt. Az arab nők számára viszont nem engedélyezett ez a középkori módszer. Mahra tavaly ment feleségül Mana Bin Mohammed Al Maktumhoz, aki szintén a dubai uralkodó család tagja. A puccos lagziról a Harper’s Bazaar Arabia is beszámolt. Nem sokkal ezután lányuk született. Közös képeiket már mindketten eltávolították közösségi oldalukról.

A görög anyától származó Sheikha Mahra

hercegnő afféle kékvérű arab celeb: pörög a közösségi médiában, gyakran vesz részt vörös szőnyeges eseményeken Dubaiban, és helyi magazinok címlaplányaként is ismert. Közel félmillió Insta-követője rendszeresen olvashat lovairól, jótékonykodásáról, két szelfije közt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top