nlc.hu
Sztárok
Király Linda videót posztolt új szerelmével

Király Linda először posztolt új szerelmével, nem mindennapi randijuk volt

Instagram storyban mutatta meg a férfit, akiről az utóbbi hetekben oly sok szó esett.

Miután Király Lindát a reptéren látták egy férfival csókolózni, az énekesnő úgy döntött, nem titkolózik a témában, és elárulta, kicsoda az új szerelem az életében. Új, vagyis nem is olyan új, ugyanis Király az első szerelmével, Simonnal jött újra össze, akivel az elmúlt években is tartották a kapcsolatot.

Azóta már részletesebben is beavatta a szerelmükbe a rajongóit a láthatóan boldog énekesnő, most pedig megszületett az első közös social media poszt is. Király egy Insta-storyban jelentkezett be a tegnap esti Ed Sheeran-koncentről az oldalán a szerelmével, és látszik, hogy mindketten nagyon jól érezték magukat a bulin – szúrta ki a Blikk.

Király Linda

Király Linda szerelmes (fotó: Profimédia)

Kettejük között már a családalapítás is szóba került, de egyelőre még szeretnének egymásra koncentrálni és megélni a közös pillanatokat. Tegnap este is ez történt a Puskás Arénában, ahol a világsztár egyik slágerét énekelgették a közönség soraiban együtt. Romantikus pillanat, amikor Linda ráhajol Simon vállára a videóban.

Egyébként a tegnap esti koncert mágnesként vonzotta a sztárokat. Linda mellett olyanok buliztak a közönség soraiban, mint Tolvai Reni, Király Viktor felesége, Anita, valamint Szabó Ádám párja, Jennifer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top