nlc.hu
Sztárok
Teherbe esett a ValóVilág egyik játékosa a Villában

Teherbe esett a ValóVilág12 egyik játékosa a Villában

Ismét rendkívüli bejelentést tettek a VV12 szerkesztői.

Már sejthette, mostanra pedig bizonyosságot nyert, hogy VV Reni (Tóth Renáta) várandós. A ValóVilág12 játékosának az állapotát vérvizsgálat igazolta, a gólyahírt pedig a 21 éves, villabeli kedvesével, VV Gerivel (Kovács Gergő Rajmund) is megosztotta.

Ezt követően a 22 éves VV Reni úgy döntött, saját felelősségére, az egészségügyi kockázatok ismeretében, folytatja a ValóVilág12 főnyereményéért vívott küzdelmet. A játékos bármikor dönthet úgy, hogy távozik a játékból.

Az RTL közleménye szerint a VV12 Villában 0-24 órás orvosi ügyelet érhető el a játékosok számára. A műsor készítői az egészségügyi teammel együtt kiemelt figyelmet fordítanak a várandós játékos egészségügyi állapotára, akinek bármikor lehetősége van egészségügyi és pszichológiai segítséget igénybe venni.

A csatorna azt is hangsúlyozta a rendkívüli bejelentésében, hogy a villalakók számára a Villában a biztonságos szerelmi együttlét minden feltétele folyamatosan biztosított a játék teljes időtartama alatt.

VV Reni amúgy a bemutatkozó videójában az nyilatkozta, hogy azért akar a Való Világban szerepelni, mert ismertebbé szeretne válni műsor miatt. VV Geri szintén ezt jelölte meg céljának, hozzátéve: élményeket is akar szerezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top