nlc.hu
Sztárok
Nacsa Olivér még mindig hisz a boldog házasságban

Hiába a sok válás, Nacsa Olivér még mindig hisz a boldog házasságban

Nacsa Olivér többször is elvált, de még mindig hisz a boldog házasságban. Nem véletlenül mondta ki az igent harmadszorra is.

Vajon létezik különbség házasság és házasság között?Azok, akik többször is fogadalmat tettek már, úgy vélik, hogy igen. A válásuktól függetlenül rendületlenül hisznek a házasság intézményé­ben is.

Tripolszki Anna ás Nacsa Olivér

Fotó: Trenka Attila / fotocentral.hu

Nacsa Olivér nem az első, aki csak harmadszori próbálkozásra találta meg az élete párját. De valahányszor anyakönyvvezető elé állt, egy egész életre tervezett. Amióta azonban megismerte az M5 riporterét, a gyönyörű Tripolszky Annát, úgy tűnik, talán végleg révbe ér. A pár júniusban mondta ki egymásnak a boldogító igent, egy évvel a lánykérés után. 

A humorista korábban a Család-barát műsorvezetőjével, Somossy Barbarával volt házas. Egy biztos: a szerelem nem válogat. Nacsa első házasságánál a nagy távolság vezethetett a váláshoz, a másodiknál talán éppen az, hogy túl sok időt töltöttek együtt. Barbara pedig korábban a Best magazinnak úgy fogalmazott, neki a sport mindig segít a nehézségek leküzdésében.

A sport miatt a csalódásokat, a bukásokat is könnyebben veszem: felállok, és megyek tovább, előre. Úgy, hogy közben magammal viszem mindazt, amit megtapasztaltam. Nehézségek mindig lesznek, de ha észrevesszük a jó dolgokat, amiből épülhetünk, akkor máris rengeteg újat tanulunk” – fogalmazta meg a műsorvezető korábban.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top