nlc.hu
Sztárok
Külföldre költözött Dancs Annamari

Külföldön kezdett új életet Dancs Annamari

Mesés helyen talált rá a boldogság.
Dancs Annamari

A sors olykor kegyetlenül és keményen bánik velünk. Jól tudja ezt Dancs Annamari is, aki az utóbbi napokban nagyon nehéz időszakon ment keresztül.

Az Operettszínház dívája július elsején búcsúzott el édesapjától. “Azt vallom, hogy nekünk volt a legszebb gyerekkorunk Zsoli bátyámmal, mert a szüleink mindent megteremtettek ahhoz, hogy boldog gyerekek és becsületes értékrenddel bíró felnőttek lehessünk. A legcsodásabb Apukám nekem volt, aki amellett, hogy imádott, szeretett és nagyon büszke volt rám, megtanított küzdeni és dolgozni” -mondta akkor.

A napokban pedig egy sorsfordító döntést hozott meg férjével. A 43 éves színésznő összepakolt és meg sem állt Szicília egyik legszebb részéig, Taormináig. Persze az utazásban nem lett volna semmi különös, ha szerelmével nem döntöttek volna úgy, hogy abban a városban kezdenek új életet. A hírt Annamari az Instagramon osztotta meg a rajongóival. “Az elmúlt hónapokban nagy változásokon ment keresztül a családunk…. És megtaláltuk a legújabb otthonunkat , ahol nagyon sok kaland vár Ránk!”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top