nlc.hu
Sztárok
Tóth Andi nem bírta, pszichológushoz fordult segítségért

Tóth Andi nem bírta feldolgozni a traumákat, pszichológushoz fordult segítségért

Sok ember küzd lelki traumákkal, még a hírességek is! Így van ezzel Tóth Andi is, aki elárulta, hogy 9 éve jár szakemberhez a problémáival.

Tóth Andi gyakran beszél arról, hogy neki sajnos nem volt könnyű a gyerekkora. Éppen ezért 9 éve felkeresett egy szakembert, aki segít neki a lelki traumák feldolgozásában. 

Tóth Andi

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Hogy túllépjen ezeken a nehéz időszakokon, az énekesnő szakember segítségét kérte és pszichológushoz fordult évekkel ezelőtt. Habár Tóth Andi nem készül az anyaságra, – legalábbis egyelőre – már most tudja, mire szeretné nevelni a gyerekét.

Mivel az énekesnőnek a szülei sosem adtak tanácsokat, így Andi szeretné, ha az ő gyerekei nem szenvednének hiányt ebben. 

„Idén már kilenc éve járok pszichológushoz, ha majd lesz gyerekem, szeretnék ott lenni mögötte mentálisan és lelkileg is. Arra fogom nevelni őt, hogy élje meg az érzéseit, kommunikáljon azokról velem és a világgal. Fontos, hogy érezze, igenis számít a szava és az, hogy mit érez. Az én generációmnál azt tapasztalom, hogy az emberek elnyomják az érzéseiket. Az sosem baj, ha egy gyereket szeretnek és szépen nevelnek. Én ezt sajnos nem kaphattam meg. Ám mivel nehezebb gyerekkorom volt, könnyebben viseltem a sztársággal járó húzósabb időszakomat” – árulta el a sorry! magazinnak Andi.

Nem volt stabil támaszom, nem tudtam kihez fordulni a nehéz helyzetekben, csak magamra számíthattam. Inkább intelmek voltak, hogy mit ne csináljak. Nekem nem adtak tanácsot a szüleim, sajnos. (…) Az én boldog napjaim a nagymamámhoz és az ő házához kötődnek. Ha első emléket kell mondanom, akkor mindenképp az volna, amikor először tehenet fejtem, én voltam ugyanis a tejfelelős” – mondta.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top