nlc.hu
Sztárok
Donald Trump merénylőjének Katalin hercegnéről is voltak információi

Az FBI nyomokat talált: Donald Trump után Katalin hercegné következett volna?

Katalin hercegnéről is gyűjtött adatokat az a merénylő, aki július 13-án rálőtt Donald Trumpra. Vajon azért voltak információi, mert ő lett volna a következő?

A napokban történt az eset, amikor egy nyilvános rendezvényen rálőttek a volt amerikai elnökre, republikánus elnökjelöltre szombaton egy választási gyűlésen Pennsylvania államban július 13-án. Mostanra az is kiderült, hogy az elkövető nem csak Donald Trumpról gyűjtött információkat.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images

A 20 éves férfi július 13-án lőtt rá Donald Trumpra Pennsylvaniában, mostanra az FBI átvizsgálta a merénylő, Thomas Matthew Crooks telefonját. A merénylő két telefonján és laptopján Katalin hercegnéről letöltött fotókat találtak. Az amerikai rendőrség miután átkutatta a férfi elektronikus eszközeit és lakását, megállapították, hogy valamiféle különös vonzalma lehetett Crooksnak a királyi család irányában.

A férfi egyébként a hercegnén kívül még Donald Trumpról, Joe Bidenről, az FBI igazgatójáról Christopher Wrayről és Marrick Garland amerikai ügyészről keresett információkat. Hogy miért gyűjtött információkat a férfia a hercegnéről, azt egyelőre még nem közölte az FBI. Katalin volt egyébként az egyetlen nem amerikai személy a férfi keresései között. 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top