nlc.hu
Sztárok
Molnár Gusztáv lehet, hogy nevet változtat? Vajon miért döntött így?

Molnár Gusztáv lehet, hogy nevet változtat?

Molnár Gusztáv rátalált a rokonaira, akikről azt hitte soha nem fognak találkozni. Fel is vették a kapcsolatot egymással és már tervezik a személyes találkozást is.

Molnár Gusztáv a saját bőrén tapasztalja, hogy az élet mindig tartogat valami meglepetést. A napokban egy olyan rokon vette fel vele a kapcsolatot, akinek korábban a létezéséről sem tudott. Ez reményt adott az alkoholfüggőségéből felépülő színész számára, hogy megtalálja a gyökereit és jobban megismerje a családja történetét.

Molnár Gusztáv

Fotó: RTL Klub / fotocentral.hu

„A nagyapám még akkor hunyt el, amikor édesapám kisbaba volt, ezért nincs semmilyen kapcsolatom a gyökereimmel. Mindig azt éreztem, nem tartozom sehová, bizonyos értelemben egyedül vagyok a világban” – nyilatkozott a Blikknek a Drága örökösök egykori sztárja.

Az egyik apai másod-unokatestvéremtől kaptam emailt, aki leírta, hogy feltehetően közös volt a nagyapánk, akit Baráth Gusztávnak hívtak. Ugye, az én vezetéknevem Molnár, ami annak köszönhető, hogy a nagyszüleim nem házasodtak össze, de ettől még össze lehetett tenni a képet. Felajánlotta, hogy meglátogathatnám őket Szlovákiában, ahol – mint kiderült – nemcsak ő, hanem más rokonaim is élnek. Rögtön fel is vettük a kapcsolatot telefonon, és most úgy néz ki, hogy pár héten belül elutazom hozzájuk

– folytatta.

Mind kiderült a Facebook hírfolyamon látta meg az egyik cikket gusztávról a rokon és ott olvasta, hogy a színész Aranyosról származik. Így indult az egész történet.

„Az élő rokonaim vezetékneve Baráth, és mivel ők a családom, az is felmerült bennem, hogy magam is Baráthra változtatom a vezetéknevemet, hiszem, ez segítene abban, hogy végre úgy érezzem, vannak gyökereim” – magyarázta a színész, aki vér szerinti rokonain kívül a jelenleg a kedvesét, Dorinát tartja a családjának, aki mellett úgy érzi, egy egész életet is képes lenne leélni.

 Dorina nagyon jól tudja kezelni a színész temperamentumát. Ilyenkor magára hagyja egy időre, hogy legyen ideje átgondolni a történteket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top