nlc.hu
Sztárok
59 évesen is vállalna még gyereket Kozso

Kozso elárulta, 59 évesen is vállalna még gyereket

Kozso, az Ámokfutók énekese őszintén mesélt életének különböző szakaszáról. Többek között arról is, hogyan tanult meg a kóma után újra beszélni és járni.

Hogy hogyan lehet túlélni azt, amit a többszörös arany- és platinalemezes zenész, az Ámokfutók énekese átélt? Két agyvérzés, kóma, súlyos gerincsérülés, börtön Amerikában. Öt év telt el, mióta ártatlanul börtönbe zárták és máig rémálmok gyötrik emiatt.

Kozso

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

A Bestnek adott interjújában Kozso elárulta, hogy élte túl a megpróbáltatásokat. De azt is elárulta, hogy miért takarja el szinte az egész arcát a szemüveg és a a sapka a legtöbb esetben.

A zenész viccesen csak úgy fogalmazott, ieeyenek a rocksztárok. Majd hozzátette:

„Én már gyerekkoromban is hasonlóan néztem ki. Az édes jó anyukám festőművész volt, mindig nagyon vagányul elegáns. Ennek ellenére támogatott az öltözködésben, mindenben.”

A szüleim mindig mindenben mellettem álltak. Az édesanyám sajnos már nem él, Biztos vagyok benne, hogy a halálában közrejátszott, amikor engem Amerikába ártatlanul bebörtönöztek, Amióta elment, még szorosabb a kapcsolatom az édesapámmal.” – fogalmazott az előadó.

Kozso 38 napot töltött a börtönben, mint kiderült egy tévedés miatt. Az ügynek azonban még koránt sincs vége, ugyanis az énekes kártérítési pert indított a floridai börtön ellen, ami a mai napig tart. A börtön után pedig jöttek sorra a betegségek. Amit az elmúlt években átélt, az bárkinek sok lenne.

A megpróbáltatásaim sorozata két agyvérzéssel kezdődött. Kómába estem, lezsibbadt a bal oldalam, hónapokig ágyhoz kötve feküdtem Újra kellett tanulnom beszélni, menni, énekelni, futni…” – mesélte az énekes.

Az énekes élete azóta látszólag rendbe jött, és magánélete is révbe ért.

Ágica húsz évvel fiatalabb nálam, ő nemcsak a szerelmem, a társam, a párom, hanem a menedzserem is. Nem csak én, ő is rengeteget dolgozik, értem, miattam, a zenekarért.”fogalmazott Kozso.

Majd hozzátette, hogy habár 59 éves, bárikor vállalna még gyerekeket, akár többet is. Azt viszont nagyon bánja, hogy lánya, Amanda elfordult tőle az évek alatt és csak remélni tudja, hogy rendbe lehet hozni még a kapcsolatukat.

A teljes beszélgetést elolvashatod a Best magazinban.

Fotó: Best Magazin

Fotó: Best Magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top