Szabados Ágnes szívét elrabolta egy civil foglalkozású férfi

M. P. | 2024. Július 24.
Szabados Ágnes szakított RTL-es szerelmével és most egy civil foglalkozású férfival nyaral Máltán. Íme a részletek!

A közvélemény úgy tudja, Szabados Ágnes a Celebrandiból és az Éjjel-nappal Budapestből megismert Papp Zsomborral alkot egy párt, A Blikk úgy tudja, a pár valójában már jó ideje szakított. Sőt, az RTL Reggeli műsorvezetője nemrég újra szerelmes lett egy civil férfiba.

Fotó: RTL/Udvardi Attila / fotocentral.hu

2023 májusában derült ki, hogy Ági és Peleskey Bence szakítottak, és a modell már 2023 januárja óta Bondár Anna teniszezővel élt együtt. A műsorvezető később arról számolt be, hogy a nála nyolc évvel fiatalabb, korábban a Celebrandiban szerelmet kereső Papp Zsomborral randizgat. 

Most azonban a Blikk megtudta, Zsombor már a múlt, Ági szívét új férfi rabolta el. 

„Pétert régóta ismerem, az egyik ismert ruhaüzlet modellje volt, jelenleg pedig Oslóban dolgozik fodrászként. Szegeden született, akárcsak Szabados Ági, valószínűleg innen az ismeretség – mondta az informátor. – Nem tudtam, hogy van valakije, most először osztott meg közös képet a közösségi oldalán, amin Ágit is megjelölte. Meglepődtem, hogy együtt vannak, főleg, mert tudom, hogy Péter Norvégiában él. Valószínűleg távkapcsolatban vannak, de bizonyára így is boldogok, most pedig élvezik, hogy együtt tölthetnek egy kis időt” – tette hozzá a férfi ismerőse.

A műsorvezető még mindig a jól megérdemelt szabadságát tölti Máltán. A telefonos megkeresésre így felelt:

„A párom civil foglalkozású, nem közszereplő, nem is kíván az lenni. Többet nem tudok hozzátenni, mint hogy élvezzük együtt a nyarat és az életet” – fogalmazott Szabados.

Via

Exit mobile version