nlc.hu
Sztárok

Sztárbox: Szabados Ági a Janicsák Veca elleni meccsről

Sztárbox: Szabados Ági négy menetre készül Janicsák Veca ellen

Az exversenytáncos tévés arra jött rá a felkészülés során, hogy mennyi hasonlóság van a boksz és a tánc között.

Szabados Ági egy új oldalát mutatja meg a Sztárboxban. Bár versenytáncos múltjából tud táplálkozni, a boksz számára is új terep. A Fókusznak elárulta, hogyan készült a Janicsák Veca elleni, ma esti meccsre. 

Szabados Ági

Szabados Ági hónapok óta készül a Sztárboxra – Fotó: Sajtóklub

“Szép lassan jövök rá, hogy mennyi hasonlóság van, és mennyi mindent hozok a táncból, ami előnyömként mutatkozhat meg a későbbiekben: a fegyelmezettséget, a ritmusérzéket, a kondíciót. De leginkább a sportolói attitűdöt, az alázatot, a szorgalmat, és hogy mennyit bele kell tenni, hogy az a másfél perc olyan legyen” – vallotta be.

A Reggeli műsorvezetője soha életében nem verekedett, ezért a legnehezebben azzal küzdött meg, hogy ne csukja be automatikusan a szemét, amikor lendül felé egy kéz. Az összes élő adáson ott volt, nagyon sokat tanult az eddigi meccsekből, a női könnyűsúly kategória legutolsó mérkőzésén lép majd a ringbe. Mint mondja, nagyon jó volt felmérni a terepet, megtapasztalni a sportcsarnokot, megnézni a ringet. “Azt gondolom, kellett még az a pár hét, hogy minden összeálljon. Nagyon várom, nagyon-nagyon motivált vagyok” – nyilatkozta a múlt heti Sztárbox után.

Arról is beszélt Szabados Ági, hogy már tudja, hogyan kell felépíteni a négy menetet. “Négy menetre készülünk, nem pedig K.O.-ra. Azt gondolom, a fejvédő azért valamennyire véd is attól, hogy K.O. történhessen. Éppen ezért azt gondolom, picit okosan kell felépíteni, nem szabad annyira egymásnak esni, mert ha valaki ennyit tud az első menetben, és ekkora hévvel ugrik neki az ellenfelének, akkor már nem lesz energiája a többi menetre” – jelentette ki.

Egyébként a tévés úgy gondolja, a legnagyobb küzdelmet nem is igazán a ringben, hanem fejben vívja majd meg saját magával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top