nlc.hu
Sztárok
Andy Vajna 12 évig élt együtt ezzel a nővel

Titkos szerelem? Andy Vajna 12 évig élt együtt ezzel a nővel

Augusztusban lenne nyolcvan éves Andy Vajna. A filmproducer imádta a szép nőket, akik közül egy korábbi szerelme még mindig nem dolgozta fel a férfi halálát.

A világhírű filmproducer teljes életet élt, munkája mellett számára mindig a szerelmei voltak a legfontosabbak. Közülük is kiemelkedett egy hölgy, Csilla. A nő a mai napig Los Angelesben él.

Andy Vajna

Fotó: Getty Images

 A filmproducer öt éve halt meg, távozása mindenkit megdöbbentett, pedig már nem volt egészséges. Megküzdött a rákkal, amiből tökéletesen meggyógyult, ér- és szívproblémái voltak, cukorbeteg lett. Andy imádta a szép nőket, Csillával 12 évet töltöttek együtt, habár kapcsolatuknak szakítás lett a vége, Andyvel élete végéig barátságban maradtak.

Csilla egy korábbi interjúban így mesélt egykori szerelméről:

Az életem része volt nemcsak Andy, hanem a fia is, Justin. Szinte én neveltem fel a fiút. Egyikük sem él már, de hiába nincsenek, én naponta beszélgetek velük, mindent elmesélek nekik, Nagyon fáj a hiányuk.”

Vajna és Csilla szerelme még 1988-ban A vörös zsaru című film magyarországi forgatásán kezdődött. Itt ismerkedtek meg egymással. A lány akkor 22 éves volt, Andy 44, de amikor véget ért a forgatás, a stáb búcsúvacsoráján elkezdtek beszélgetni egymással. Ez viszont nem ment zökkenőmentesen, mert Csilla ekkor még nem beszélt angolul, Vajna pedig, mivel már évtizedek óta Amerikában élt, törte a magyart. Viszont első látásra beleszeretett Csillába a producert, és hamarosan utána is ment Amerikába a fiatal lány.

A szerelmesek 12 évet éltek boldogságban, mint kiderült Andy nem akart gyermeket Csillával, számára csak a fia létezett, az akkor 6 éves Justin. Szerelmük végül A miniszter félrelép című film miatt ért véget. Andy nem tudott parancsolni a szívének, és beleszeretett Dobó Katába a forgatás alatt.

Fájt a szakítás, később megbánta, szerette volna újrakezdeni, de ekkor már nem volt visszaút. Addigra én megismerkedtem egy férfival, megszületett a lányom, akit egyébként Andy és Justin is nagyon szeretett. Továbbra is tartottuk a kapcsolatot, barátok voltunk.” – fogalmazott Csilla. Majd hozzátette, hogy a mai napig nem dolgozta fel sem Andy, sem Justin halálát sem.

A teljes cikket elolvashatod a Best magazinban.

Fotó: Best Magazin

Fotó: Best Magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top