nlc.hu
Sztárok
A várandós VV Reni bár kiakadt a kiesésén, úgy érzi csak köszönhet a ValóVilágnak

A várandós VV Reni bár kiakadt a kiesésén, úgy érzi csak köszönhet a ValóVilágnak

Kiesése után az RTL-nek szólalt meg a várandós VV Reni, aki elmondása szerint rengeteg mindent köszönhet a játéknak.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy a ValóVilág 12 játékosa, VV Reni várandós lett a játékban VV Geritől, aki teljes sokkba került a hír hallatán. Bár a kismama a saját felelősségére folytatta a versenyt a reality műsorban, végül a nézők úgy döntöttek, hogy kiszavazzák őt a műsorból, méghozzá úgy, hogy közben a nyereményalap is növekszik. Az ő kiesése ugyanis a többi villalakó számára 5 millió forintot ért. 

Fotó: RTL+

Fotó: RTL+

„Rengeteg kérdés van bennem, furán érzem magam. Nem tudom, hogy mi lesz kint, hogy hogy lesz kint. Sok a kérdés bennem, remélem mindegyikre megkapom a választ. Remélem, hogy a Geri jól van, nyilván. Amúgy fel is vagyok háborodva, hogy 5 millióért kiszavaztak, de hát nyilván ez egy játék, ez van” – árulta el az RTL-nek a volt villalakó, majd később arra is kitért, hogy hogyan érezte magát a műsorban: 

Zavart, hogy nem tudtunk semmit a külvilágról, viszont amúgy annak örültem, hogy nincs nálam a telefon és detoxban vagyok. Összességében én nagyon sokat tanultam, nagyon sokat fejlődtem, nagyon megerősödtem, nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtam. Sokkal nyitottabb vagyok, az érzéseimet is jobban ki tudom fejezni, úgyhogy én csak köszönhetek a ValóVilágnak

– mondta. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top