nlc.hu
Sztárok
A várandós VV Reni lett a Való Világ új kiesője

A várandós VV Reni lett a Való Világ új kiesője

A nézők döntése értelmében Tóth Renátának, azaz VV Reninek kellett elhagynia a Való Világ villáját.

Pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, mostanra pedig már bizonyosságot is nyert, hogy VV Reni (Tóth Renáta) várandós. A ValóVilág12 játékosának az állapotát vérvizsgálat igazolta, a gólyahírt pedig a 21 éves, villabeli kedvesével, VV Gerivel (Kovács Gergő Rajmund) is megosztotta. 

Fotó: RTL

Fotó: RTL

A 22 éves VV Reni mindezek után úgy döntött, hogy saját felelősségére, az egészségügyi kockázatok ismeretében, folytatja a ValóVilág12 játékát és a mesés főnyereményért folyó küzdelmet. A hétfői kiválasztáson azonban társai VV Renire tették a legtöbb jelet a speciális kiválasztáson, arról pedig a nézőknek kellett dönteniük, hogy milyen módon alakuljon a kismama sorsa. A műsor rajongói pedig úgy döntöttek, hogy a kismamának el kell hagynia azonnali hatállyal a villát, nem hívhatott ki magának ellenfelet.

 Nagyon sajnálom, nagyon szomorú vagyok. Geri, majd kint találkozunk. Beáldoztak engem a többiek. 

– mondta szűkszavúan a kismama gyermeke édesapjának, akit az újbóli kiválasztáson szintén veszélyzónába tették a játékostársai.

Így hát, a nézők döntése értelmében már csak négyen folytatják a küzdelmet a 37 millió 650 ezer forintos álomnyereményt. Reni távozását ide kattintva nézheted meg.

Ez is érdekelhet VV Reni és VV Geri Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top