nlc.hu
Sztárok
G.w.M. sofőrjével jár Kulcsár Edina, a rapper már nem engedi neki, hogy vezessen

G.w.M. sofőrjével jár Kulcsár Edina, a rapper már nem engedi neki, hogy vezessen

A negyedik gyermekével várandós Kulcsár Edina elárulta, hogy férje olyannyira próbálja egy kis pihenőre bírni, hogy már vezetni sem engedi.

Sokáig csak gyanakodtak Kulcsár Edina újabb terhességét illetően a rajongók, idén februárban azonban bizonyossá vált, hogy ismét gyermeket vár a 33 éves volt szépségkirálynő. Mint azóta kiderült, Edina egy várva várt kisfiút hord a szíve alatt, akinek érkezését párjával, a rapper G.w.M.-mel már alig várják. 

Fotó: Birtron Szabolcs

Fotó: Birtron Szabolcs

Az édesanya terhessége alatt is elképesztően aktív, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint saját Instagram-oldala, ahol nap mint nap beszámol arról, hogy milyen kalandok érik. Most azonban úgy tűnik, G.w.M. egy kis pihenőre fogta őt – írta meg a Story

„Márk már mondogatja, hogy próbáljak kicsit visszavenni a tempóból. Rám szólt, hogy most már befelé is figyeljek, a kisfiunkra, és teljesen igaza van. Többet kellene csendben, csak kettecskén lennünk…

Szóval Márk nagyon figyel, és igyekszik levenni rólam a terheket. Már nem engedi például, hogy vezessek. A sofőrjével járok én is, ha dolgom van.

Sokszor lefoglalja a gyerekeket is, hogy legyen egy kis időm főzni, mosni, takarítani vagy épp magamra. Elvinné mindnyájukat is programozni, de Amara annyira anyás, hogy egyszerűen nincs meg nélkülem. Én ilyet még nem láttam” – árulta el a boldog kismama, akinek férje mellett édesanyja és anyósa a legnagyobb támasza. 

Ez is érdekelhet Kulcsár Edina Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top