nlc.hu
Sztárok
L.L. Junior: "Szemétláda, szarkasztikus, ironikus lélekgyilkos vagyok”

L.L. Junior rosszul kezeli a konfliktusokat: „Ilyenkor szemétláda, szarkasztikus, ironikus lélekgyilkos vagyok”

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt a TV2Play-nek a zenész párkapcsolatairól, valamint elárulta azt is, hogy neki magának miben kell esetleg fejlődnie.

L.L. Junior őszinte vallomást tett Lékai-Kiss Ramóna legújabb műsorában, amely a TV2Play-en látható. Az énekes kíméletlen őszinteséggel beszélt a nézőknek párkapcsolatairól és azt is elárulta, hogy hogyan viselkedik egy-egy konfliktushelyzetben. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

A TV2 Titkok Ramónával vendégeként elárulta, hogy miért mentek tönkre a korábbi kapcsolatai többek között Hopp Csillával és Körtvélyessy Kingával, akiktől a gyermekei születtek.

„A lila köd után elindul az egoharc, kontrollmánia. A fázis, hogy ki az aki irányít, kinek lesz igaza, ki bántja meg a másikat. Félek, sérülök. Nem akarok igazat adni, mert akkor kevesebb vagyok. Ez okozza a válások kilencven százalékát. Ezért váltam el én is, mert nem tudtam ezt megugrani, nem tudtam dolgozni a kapcsolataimon. Vagy a párom volt magas, vagy én, vagy mind a ketten. Nem volt meg az a fajtat alázat, a szeretet önfeláldozás, ami kell egy kapcsolathoz.” – vallotta meg a zenész, aki azóta folyamatos se veled se nélküled kapcsolatban van a nála 18 évvel fiatalabb Dárdai Blankával. 

Mint mondta, nem tudja, hogy mi lesz a kapcsolatukkal, ugyanis egyszer fent, egyszer pedig lent vannak, igen hullámzó a kapcsolatuk. 

„Hullámzóak, szenvedélyesek vagyunk. Vágyunk a nyugalomra, de keveset tudunk úgy tölteni. Most többet vitatkozunk. Küzdünk az elemekkel, vágyainkkal, beismerésekkel: szükségem van rád, hibáztam, segíts – fogalmazott. – Nem élünk együtt, és tényleg nem tudjuk, mi lesz holnap. Két éve fent lent vagyunk, jó kérdés, meddig lehet ezt csinálni. Lelkileg meg vagyok roggyanva emiatt, egyre hosszabbak a szünetek közöttünk. Nem tudom, mi lesz.” –  árulta el.

Rosszul kezeli a konfliktusokat

Junior azt is elárulta, hogy a heves vitákat nem tudja mindig jól kezelni. 

Ilyenkor én szemétláda, szarkasztikus, ironikus lélekgyilkos vagyok, kinevetem és otthagyom, hogy nincs időm erre. A butasággal, értelmetlen dolgokkal fel lehet húzni, illetve, ha valamit többször el kell mondanom.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top