Szingli, de nyitott a szerelemre Köcse György

CS.Á. | 2024. Július 25.
Most már mindössze barátság köti össze őt Stana Alexandrával, de úgy érzi, készen áll egy új párkapcsolatra.

Az utóbbi hetekben felmerültek a pletykák, hogy újra egymásra talált a korábbi szerelmespár: egy táncpróbán Köcse György és Stana Alexandra közösen keveredtek egy meglepetésszerű születésnapi köszöntésbe. Most azonban a táncos elmondta a Story Magazinnak, hogy mindössze egy közös fellépésre próbáltak éppen, kapcsolatuk pedig teljesen baráti.

„Attól függetlenül, hogy már nem vagyunk egy pár, az emberi értékeit ugyanúgy elismerem és szeretem. Persze van egy egészséges határ, a magánéleti történéseink legapróbb részleteit nem osztjuk meg egymással, de olykor elmesélünk egy-egy vicces történetet, vagy nevetünk egy-egy félresikerült randin. Én egyébként jóban vagyok az exeim többségével” – árulta el.

Azt is bevallotta, hogy jelenleg szingli ugyan, de nyitottnak érzi magát a szerelemre. Mára már elvárásai is mások, ő maga pedig jóval tudatosabb: nem erőltet például olyan dolgokat, melyekben ő maga nem tudja a maximumot nyújtani és tudja, a valóban mély érzések kialakulásához a legtöbb esetben időre van szükség.

Fotó: Story Magazin

Exit mobile version