nlc.hu
Sztárok

Köcse György keresi a párját

Köcse György a szerelemről: „Nálam sosem fért bele a hűtlenség”

Válása óta még nem talált rá az újabb szerelem.

Hétfő este indul az RTL-n a Celebrandi című műsor, melyben Köcse György is feltűnik. A Stana Alexandrával való viharos válásuk után a táncos még mindig nem adta fel, hogy újra párkapcsolatban legyen. György bevallotta, nem könnyű ismert emberként ismerkednie, de bízik abban, hogy ezúttal sikerrel jár – írja a Blikk

Köcse György

Köcse György (Fotó: RTL / Sajtóklub)

„A válásom óta voltak kalandjaim, hosszabb-rövidebb kapcsolataim, a legkomolyabb fél évig tartott. Sodort össze az élet korombeli hölggyel és fiatalabbal is. Számomra nem ez számít, hanem a személyiség. Én is sokat változtam, amióta véget ért a házasságom, teljesen máshogy állok a szerelemhez. A korábbi kapcsolataimért hajlamos voltam a végsőkig harcolni, húztam az időt és közben háttérbe szorítottam saját magamat. Bár alapvetően nálam sosem fért bele a hűtlenség, mégis előfordult, hogy emiatt nem léptem ki azonnal, hanem próbáltam fenntartani azt, amiről mind a ketten tudtuk, hogy már nem működik. Ez a válásom után megváltozott, már tudok önmagam lenni, és ha azt érzem, hogy valami nem jó, akkor véget merek vetni egy viszonynak, erre már volt is példa azóta” – nyilatkozta a táncos. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top