nlc.hu
Sztárok
Curtis cáfolja a szakítást, a kommentjéből ítélve már elengedte Juditot

Bár Curtis cáfolja a szakítást, a kommentjéből ítélve már elengedte Juditot

Barnai Judit sugárzik a boldogságtól és ennek Curtis is nagyon örül. A szemfüles rajongók kiszúrhatták, hogy mit kommentelt a rapper Judie Instagram oldalára.

Curtis és kedvese, Barnai Judit egy ideje nem jelentek meg együtt nyilvánosan, szakításukat eddig nem erősítették meg, viszont egy kicsit árulkodó, amit a  rapper a közösségi oldalon írt legutóbb.

Curtis és Barnai Judit

Fotó: Trenka Attila / fotocentral.hu

Az utóbbi időben sok nehézségen ment keresztül Judit, amiről egy korábbi cikkünkben is írtunk. A lány ugyanis folyamatosan másokat helyezett előtérbe saját maga helyett. A szakember azt tanácsolta neki, hogy vigyázzon magára és szánjon időt lelki egészségének megőrzésére. Judit hozzátette, hogy nem mutatja tovább, mintha minden tökéletes lenne, mert ebben elfáradt.

Viszont úgy tűnik, hogy a szomorú időszak véget ért számára, legalábbis ezt sugallja legutóbbi Instagram posztja, mert a lány csak ugy sugárzik a boldogságtól a fotón. A kép egyébként a TV2 forgatásán, a Famr VIP műsorában készült.

Judit így írt a posztban:

„Amikor megtalálod a boldogságot és önmagad! Köszönöm!!” 

Viszont a szemfülesek kiszúrhatták, hogy a poszt alatti kommentek között ott lapul Curtisé is, aki így ragált a szövegre:

Örülök ,hogy végre boldog vagy! Megérdemled!minden jót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top