nlc.hu
Sztárok
Hevesi Tamás cáfolja, hogy megfeledkezett volna koncertjéről

Hevesi Tamás cáfolja, hogy megfeledkezett koncertjéről és inkább nyaralni ment: „Hazugság”

Vasárnap rendezik meg a Strudlifesztivált Csanáloson, azonban Hevesi Tamás, a fesztivál fő fellépője megfeledkezett róla, hogy a hét végén koncertje lesz.

Vasárnap rendezik meg a Strudlifesztivált Csanáloson, azonban az utolsó pillanatban az esemény programját át kellett szervezniük, mert Hevesi Tamás, a fesztivál fő fellépője megfeledkezett róla, hogy a hét végén koncertje lesz. 

Hevesi Tamás

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Az énekes időközben elment nyaralni, ezért biztosan nem tud fellépni. Szerencsére azonban a szervezőknek sikerült más előadót keríteni, aki be tud ugrani helyette. A szervezők már jó előre, még februárjában megkötötték a szerződést a sztárfellépővel, Hevesi Tamással annak ügynökségén keresztül. A várva várt magyar művész azonban megfeledkezett minderről, és elment nyaralni – írja az rtl.hu a szatmar.ro cikke alapján.

Hevesi Tamás szerdán tudatta a Csanálosi Polgármesteri Hivatal és Helyi Tanács szervezőbrigádjával, hogy azért nem tud koncertet adni most vasárnap, mert elfelejtette, hogy fellépése van, elment nyaralni. Így aztán Hevesi Tamás helyett Sipos F. Tamás fog koncertet adni.

Megszólalt a zenész is ezzel kapcsolatban. A Blikk telefonon kereste meg Hevesi Tamást az üggyel kapcsolatban. A zenész mindössze annyival kommentálta az esetet, hogy szerinte

„Hazugság és téves információ az egész.”

Ennél többet nem kívánt mondani, de annyit azért elárult, hogy már beszélt is a szervezőkkel.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top