nlc.hu
Sztárok
Görög Zita videója megolvasztja a szíveket

Görög Zita videója megolvasztja a szíveket

Végtelenül kedves felvételt osztott meg rajongóival.

Görög Zita legújabb videója láttán mindenki mosolyra fakad: megmutatta családjuk új tagját, egy szupercuki kismacskát. A békésen doromboló, rózsaszín tappancsú cica még csak két hete érkezett hozzájuk, de jól láthatóan máris kiválóan érzi magát.

Süsü a bagoly – mert a nyakunkban szeret a legjobban pihenni. Titi egy éve fűz , hogy legyen cicusunk is . Sokáig kerestük, csak mentett cicában gondolkodtunk, de sajnos több is volt, amelyik nem élte meg az örökbefogadás idejét. Facebookon találtam @diavajda_ oldalára , aki rengeteg cicussal foglalkozik, nagyon szépen. Ha nektek is “uncsi” a nyár csak a gyerekekkel, vagy egy kis gombócra vágytok, akkor látogassatok el hozzájuk. Mi már 2 hete élvezzük a mini karmolásokat és a dorombolást” – írja bejegyzésében Zita, aki nemrég azt is elmesélte, hogy korábban nagyon is sokszor érezte magányosnak magát, a modellkedés ugyanis rengeteg utazással járt, mialatt pedig egyik városból és reptérről a másikra érkezik az ember, nagyon nehéz valódi kapcsolódásokat találnia és kapcsolatokat kialakítania.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top