nlc.hu
Sztárok
Schobert Norbit meghatották gyermekei: "A könnyeim nem látszódtak..."

Schobert Norbit meghatották gyermekei: “A könnyeim nem látszódtak…”

A büszke édesapa soha életében nem látott még ilyet, így nem is csoda, hogy elérzékenyült gyermekei cselekedete láttán.

Mérhetetlenül büszke gyermekeire Schobert Norbi, aki a hétvége folyamán egy büszke posztban tudatta a követőivel, hogy mennyire meghatódott akkor, amikor a nyaralásuk során mindhárom gyermeke önszorgalomból lement az edzőterembe. A mérhetetlenül meghatódott apuka pár sorban össze is foglalta követőinek saját közösségi oldalán az érzéseit az esetről. 

Fotó: Szabolcs László

Fotó: Szabolcs László

„Réka élőzött ma. Én lementem este a gym-be futni. Majd csendben megjött mindhárom gyerekem. Senki nem hívta, vagy küldte Őket. Elkezdtek a háttérben egymásnak köredzést tartani. Sose láttam még ilyet. Együtt edzeni a hármat, belső motivációból. Itt magas a páratartalom, izzadtam a futógépen és így a könnyeim nem látszódtak. Kértem Tőlük egy közös képet, mielőtt eljöttem és egy dolgot nem mondtam meg Nekik: Életem fotója!” – olvasható Schobert Norbi oldalán, aki gondolataihoz egy közös fotót is biggyesztett az ominózus pillanatról: 

A fitneszguru posztja alá mindezek után számos dicsérő komment érkezett, többen kifejtették, hogy példaértékű az, amit a Schobert-család csinál. Vélhetőleg nem gyakori dolog ugyanis, hogy valaki, aki a Maldív-szigeteken nyaral, lemenjen az edzőterembe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top