nlc.hu
Sztárok
Rajongója beszólt Zimány Lindának, nem tette zsebre amit a modelltől kapott

Zimány Linda visszavágott kritikusának: “Még a TV interjúkban is photoshoppolnak pixelenként napokig”

Rajongója csúnyán beszólt Zimány Lindának, a modell azonban nem hagyta magát és jól megfogalmazott válaszban vágott vissza a kritikus kommentelőnek.

Úgy tűnik nem egy teljesen nyugodt időszakot tudhat magáénak Zimány Linda. Épp hogy kicsit megnyugodhatott zaklatója miatt, máris egy újabb támadás céltáblájává vált, méghozzá az egyik Instagram-felhasználó által, aki azt nehezményezte, hogy véleménye szerint túl sok photoshop-ot használ magán a modell.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Linda azonban nem hagyta annyiban a “rajongó” epés megjegyzését, és hosszú posztban vágott vissza, méghozzá eléggé csípős módon hozzászólónak. 

„Photoshop nélkül is szép vagy? Egyszer megnézhetünk? Csak érdeklődöm, semmi rosszindulat nincs bennem!!!” – írta az egyben kíváncsi mégis nagyon kritikus kommentelő, és nem sokat kellett várnia a modell válaszára: 

“Nem, sajnos nagyon csúnya. Gyermekkoromban is photoshoppolni kellett a szüleimnek mindig. Nem merem úgy megmutatni magam. Még a tv interjúkban is photoshopolnak pixelenként napokig, hogy képernyőre merjenek tenni. De attól még azt mondják, hogy szerethető vagyok emberileg és értékes.”

– szólt Linda jól megfogalmazott visszavágása, amelyet saját Instagram-sztorijában is megosztott, hogy minden követője biztosan tudjon a véleményéről e tekintetben.

Ez is érdekelhet Zimány Linda Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top