nlc.hu
Sztárok
Amerikai sztárvendég dalolt Gáspár Bea szülinapi buliján

Rongyrázás a köbön: Gáspár Bea 50. szülinapjára sokmillió forintért hoztak sztárfellépőt Amerikából

Gáspár Győző megadta a módját. A felesége 50. szülinapi bulijára egyenesen Miamiból, magángéppel reptettek Budapestre sztárfellépőt, aki a méregdrága Four Seasons szállodában lakott. És ez még csak egy kisebb tétele volt a bulis vasárnap estének.

Gáspár Győző már januárban elkezdte szervezni a felesége szülinapi luxuspartiját. A Városliget Caféba szervezett ünnepség Bea asszony minden álmát felülmúlta, ugyanis sorra jöttek a meglepetések. A partin több mint ötvenen vettek részt vasárnap este, és az étel/ital mellett természetesen zene is volt, nem akármilyen sztárfellépővel. Győző ugyanis a felesége egyik kedvencét, a kilencvenes évek nagy sztárja, a No Mercy énekesét, Marty Cintront hívta el a buliba énekelni, aki Bea asszony és természetesen a hat és félmillió forintos gázsi kedvéért örömmel vállalta a csapatást – derül ki a Blikk beszámolójából.

A koncert leírhatatlan volt, mindenki hangosan énekelt és táncolt a parketten, tetőfokára hágott a hangulat. Úgy tudom, a sztárvendég egyenesen Miamiból jött egy magángéppel

– mesélte a lapnak a parti egyik vendége.

Győzike és Bea asszony

This is 50! (fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

A világsztár szombaton érkezett a magyar fővárosba, ahol a Four Seasonsben foglaltak neki szobát (ez közel 300 ezer/éjszaka), majd a buli után hétfőn vissza is repült az Egyesült Államokba. A Gáspár család sem cáfolta a lap értesüléseit, sőt megemlítették, hogy az amerikai fellépő nagyon jó bulit csinált.

Győző eredetileg Jason Derulo-t próbálta leszervezni Bea asszonynak, akivel Dubaiban találkoztak, de sajnos az énekes menetrendjébe nem fért bele a fellépés. A No Mercy énekese azonban tökéletes kárpótlásnak bizonyult, ráadásul az igazi ajándék nem is ő volt, hanem a vendégek beszámolója szerint egy hetvenmillió forintos, hófehér Bentley Continental GT. És ha ez még nem lenne elég: a férjétől egy megható verset is kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top