nlc.hu
Sztárok
Kajdi Csaba péntekenként mentorral tanul főzni

Kajdi Csaba mentor segítségével tanul főzni

A mentorától most az várja, hogy megszerettesse vele a főzést, és ne unjon rá gyorsan.
Kajdi Csaba

Az újra szerelmes Kajdi Csaba új hobbit talált magának: minden pénteken élő adásban tanulni főzni, amelynek a hallgatók is fültanúi lehetnek a Sláger FM-en. A CylaGasztroban konyhai felkészültségét és főzési tudását igyekszik új szintre emelni a modellügynökség vezetője.

Mindebben Mautner Zsófi segíti őt.

Nemcsak főzni szeretnék megtanulni, de megszeretni is azt. Szeretek főzni, de sajnos úgy vagyok vele, mint a jógával: unom! Elkezdem, előttem van, hogy mit, milyenre kell szeletelni és megbolondulok. Én úgy vágom a dolgokat, mint a görögök a görög salátába: félbe a paradicsom, a többit meg majd harapod. Lehet, hogy én rusztikus stílusú vagyok

– mondta a Sláger FM-en RádiósCyla, akinek első alkalommal kovászosuborka leves és tabulé recepttel kedveskedett Mautner Zsófi.

 

Kajdi Csaba több-kevesebb sikerrel igyekezett elkészíteni a fogásokat, miközben Mautner Zsófi számtalan konyhai tippet és trükköt osztott meg a hallgatókkal. A CylaGasztro minden héten pénteken jelentkezik a Sláger FM-en.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top