L.L. Junior szívhez szóló vallomása könnyekig hat

CS.Á. | 2024. Július 31.
Megindító sorokkal és fényképekkel osztotta meg érzéseit a rapper.

Az elmúlt időszakban L.L. Junior kapcsolatától volt hangos a sajtó. Dárdai Blankával megélt szenvedélyes, se-veled-se-nélküled érzései sokszor adtak okot találgatásra, míg végül nem is olyan régen kiderült: végleg véget ért szerelmük. “Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram történetbe belesűríteni és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni”–  írta ki az Instagramra Blanka.

A vele készült, néhány nappal ezelőtt megjelent interjúban a rapper is elismerte, nem egyszerű vele az élet. “Ilyenkor én szemétláda, szarkasztikus, ironikus lélekgyilkos vagyok, kinevetem és otthagyom, hogy nincs időm erre. A butasággal, értelmetlen dolgokkal fel lehet húzni, illetve, ha valamit többször el kell mondanom” – vallotta be.

Fotó: Trenka Attila

Most azonban olyan mély szeretetéről mutatott őszinte pillanatokat és vallomást közösségi oldalán, melyet nem írnak felül viharok és végletek. Kislányával megélt pillanataiból tett közzé néhányat, melyet igazán megható mondatokkal kommentált. “Valami ilyesmi lehet megérinteni a Mennyország egy aprócska darabját …Gyógyító balzsam a szívnek. Édes, tiszta, földöntúli szeretet. Ki kell használni minden pillanatot, amíg ilyen kicsike, mert pár év múlva már nem fogja hagyni magát. A legszebb kor ez, amikor úgy szééééét lehet dögönyözni / csókolgatni őket. Mikor, ha nem most ? Szeretettel teli, Gyönyörű napot kívánok mindenkinek” – írta a közzétett fényképek mellé.

Exit mobile version