nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior reagált a kommentelőknek

L.L. Junior reagált azoknak, akik szerint hiba a meztelen gyermekéről képet feltöltenie

Tehát a rapper szerint ez teljesen renden van így, ahogy van.

L.L. Junior a héten sokaknál kiverte a biztosítékot, egy olyan bejegyzéssel, amivel valószínűleg nem ez volt az eredeti szándéka. A rapper ugyanis pár fotót töltött fel arról, ahogyan kislányával medencéznek. 

L.L. Junior

Fotó: Instagram

A fotókon a kis Lili teljesen meztelen volt, ráadásul nem csak egy képen. A kommentelők joggal háborodtak fel, és hívták fel a rapper figyelmét arra, hogy nagyon nem okés a kisgyermekéről ilyen képeket feltölteni. Juniort ez nem igazán érdekelte, hiszen minden bizonnyal nem rossz szándék vezérelte, ugyanakkor azt mégsem gondolta végig, hogy az interneten nem mindenkit a jó szándék vezérel és Lili meztelen fotói bárhova eljuthattak, akár pillanatok alatt is. 

Hiába figyelmeztették többen, kik finomabban, kik kicsit keményebben – ahogyan azt a hozzászólóktól megszokhattuk -, Junior nem törölte a képeket. Sőt, a Bors megkeresésének adott válaszából úgy tűnik, valójában fel sem fogja, mi ezzel igazán a probléma. 

Majd akkor teszek eleget a politikai korrektség eltúlzott híveinek, amikor a cigánypecsenyét kisebbségi szeletnek mondják” – sikerült mindezt mondania arra, hogy egyesek szerint törölnie kéne a fotókat. Arra pedig, hogy a politikának mégis mi köze van ahhoz, hogy a gyermekedről ne tölts fel meztelen fotókat az internetre, még keressük a választ. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top