nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior az utcán balhézott az ex-feleségével

Eldurvult a válás: L.L. Junior az utcán balhézott az exfeleségével

A gyermek felügyeleti jogáért megy a harc.

Ahogy azt az nlc is megírta, szeptemberben dönti el a bíró, hogy a válófélben lévő házaspár melyik tagja kapja meg a közös gyermekük, Lili felügyeleti jogát.

Eddig sem volt szép a válásuk, de mostanra eldurvultak a dolgok, mindketten, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga is ragaszkodnak ahhoz, hogy Lili teljes felügyeleti jogát megkapják, a bíróság viszont nem tudott a májusi ülésen más döntést hozni, mint azt, hogy Lili Kingánál legyen, ugyanakkor Junior számára láthatást biztosít, amíg pont kerül az ügy végére. 

LL Junior

Fotó: TV2

A Bors azt írja, hogy a nyár elmúltával aztán felülvizsgálja a kérdést. Juniornak és Kingának tehát két és fél hónap áll rendelkezésre, hogy bebizonyítsák, melyikük az alkalmasabb. A pároshoz közel álló ismerősök és a szomszédok szerint Juniorra nincs jó hatással ez a nyomás, sokszor úgy viselkedik, mintha versenyhelyzetnek fogná fel ezt az időszakot.

A lap beszámolója szerint a minap a zenész számonkérte valamiért Kingát az utcán, aki nem volt hajlandó belemenni a vitába, hanem sarkon fordult. Ez annyira feldühítette Juniort, hogy az a telefonjával kamerázta a válófélben lévő feleségét, és közben indulatosan magyarázott neki valamit.

„Nyilvánvalóan jobb, ha ők ketten végre elválnak, mert valamelyikük tönkre fog menni ebben – mondta a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő ismerős, aki Kinga közelében lakik. – A legutóbbi esetet hallottuk, de nem akartunk zavarni, ezért nem mentünk ki az utcára nézelődni” – tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top