nlc.hu
Sztárok
Schobert Norbinak valójában két sztrókja volt

Schobert Norbi mostanáig titkolta: valójában két sztrókja volt

Családjával eddig a nyilvánosság előtt nem beszélt róla, de a háza előtti összeesés után egy másik sztrókja is volt. Otthon lett rosszul tévézés közben 2022 végén.

Itthon a tévé előtt rosszul lettem, majd azt mondta a lányom, hogy vigyenek be a kórházba. A Honvédban azt mondták, lábon kihordtam a második sztrókot

– mondta a fitneszguru a Hot magazinnak, amit a Blikk szemlézett.

Schobert Norbert

2022 végén kapta a második sztrókját (fotó: Profimédia)

Szerencséje volt, mert műteni nem kellett, de négy napig a kórházban maradt, hogy figyeljék az állapotát. Ez volt az utolsó figyelmeztetés, tudta, hogy nem mehet így tovább és meg kell állnia, mert az idegrendszere már nem bírja el a sok stresszt. Próbált olyan munkát találni, ami élményt ad neki és feltölti: ebből született meg a Norbi Diet applikáció és étrendkiegészítő fejlesztés.

Az interjúban a háromgyerekes családapa arról is mesélt, milyen nehezen élte meg, hogy az egészségi állapota miatt nem tudott annyit foglalkozni a cégeivel, mint amennyit szeretett volna. Nehezen viselte a sok kudarcot.

Egyedül az étel-házhozszállítás maradt nálunk, amit a mai napig szorosan figyelek. A boltokban kapható Update termékekhez már semmi közöm, mert a márkából teljesen kiszálltam.

Ma már szerencsére jól van. Úgy látja, annak idején ott hibázott, hogy saját maga kezdett építeni egy franchise-t, miközben jobban járt volna, ha eladta volna az egészet egy multinak, és a jogdíjak jól jövedelmezhettek volna. Továbbá azt is megbánta, hogy tőzsdére ment vele. Tervei azért most is vannak, mert fontos számára, hogy a családjának stabil hátteret teremtsen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top