nlc.hu
Sztárok
Nagy Tímea, olimpikon: "Nem könnyű társat találni"

„Szeretnék még szerelemből csókolózni” – Nagy Tímea egyedül nevelte fel gyermekeit

Athén és Sydney olimpiai bajnoka 15 éve vált el a férjétől, és bár azóta nem volt igazi kapcsolata, még szeretne változtatni ezen.
Nagy Tímea

Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó volt a Best podcastjának vendége. A 15 éve elvált sportoló három gyereket nevelt fel, de mára Csenge, Luca és Csanád is felnőtt, és kirepültek a fészekből. Az olimpikon ugyan logopédusként végzett, jelenleg nem a szakmájában dolgozik: ő a Hajós Alfréd uszoda vezetője – szemlézte a beszélgetést a 24.

A gyerekeire nagyon büszke. Mindhárman vízilabdáztak. Az idősebb fia vízilabdázó lett, mellette logopédiát tanul. A középső lánya Amerikában, szeretne világot látni, a kisebbik fia pedig érettségi után vízilabda-ösztöndíjat kapott Amerikában.

Nagy Tímea csodálatosnak tartja az anyaságot, még akkor is, ha a gyerekeit nagyrészt egyedül nevelte fel. A válása óta egyedül él, de ebbe nem szeretne belenyugodni:

Szeretnék még szerelemből csókolózni

– mondta, miközben elárulta, hogy egyszer azért már összejött a dolog, de az a szerelem sajnos egyoldalú volt a részéről. Úgy látja, hogy a felgyorsult világban nem könnyű párra lelni, de ettől még nincs oka panaszra. Ott vannak a gyerekei, az édesanyja, a testvére és a keresztlányai, akiket nagyon imád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top