nlc.hu
Sztárok
Bódi Csabi felesége majdnem belehalt a szülésbe

Bódi Csabi felesége majdnem belehalt a szülésbe

Annak ellenére, hogy a legutóbbi szülés komplikációkkal járt Gina számára, mégis gondolkoznak egy újabb gyermek vállalásán.

Bódi Csabi 39. születésnapján tudta meg, hogy ismét apai örömök elé néz. Habár eleinte idősnek érezte magát a babázáshoz, öt év eltelte után már tudja, minden úgy alakult, ahogy kellett, hiszen imád lányos apa lenni. Sőt, olyannyira élvezi az apaszerepet, hogy feleségével, Ginával egy újabb gyermek vállalásán is gondolkodnak annak ellenére, hogy Gina előző szülése komoly komplikációkkal járt.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Imádom a két fiamat is, de amit a kislányom iránt érzek, leírhatatlan. Hálás vagyok a Jóistennek és a csodálatos feleségemnek ezért a gyermekért. A legnagyobb kincsem ő a világon. Bármit megtennék érte! A tenyeremen hordozom, elolvadok tőle – mondta meghatódva az énekes a Story magazinnak, majd hozzátette: 

Ha rosszat csinál, természetesen szankcionáljuk, de sosem ütjük meg. Kettőnk közül egyébként Gina a szigorúbb” – árulta el Csabi, aki mindent megtesz azért, hogy a gyermekük nevelésébe beépítse a roma hagyományokat is.

Nem csoda hát, hogy egy újabb kislány érkezésének is örülne az énekes, azonban felesége még érthető módon hezitál, ugyanis Lilien születésénél majdnem belehalt a szülésbe. 

A császármetszés után belső vérzés alakult ki nála, és aznap még háromszor kellett újra megoperálni. Senkinek sem kívánom azokat az órákat!

– mondta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top