Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megosztották hosszú házasságuk titkát

F. B. | 2024. Augusztus 01.
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó szerelme nem ismer leküzdhetetlen akadályt és mi sem bizonyítja ez jobban, mint az idő, melyet együtt töltöttek.

A sztárpár a Barátok Közt forgatásán ismerkedett meg egymással 2002-ben, és bár a köztük levő korkülönbség miatt sok támadást kaptak, azóta is boldog párkapcsolatban élnek, immáron kétgyermekes szülőként. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

A legtöbben nem értették, hogy bár Ottó a fiatalabb, ő az érettebb. Már akkor olyan volt, mint aki a harmincas éveiben jár, én meg ugyan közelebb voltam a harminchoz, lélekben a húszas éveim elején jártam

– kezdte a Story magazinnak Anita.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó egyébként tökéletesen kiegészítik egymást, egyik legnagyobb erősségüknek azonban nem ezt, hanem a kompromisszumkészségüket tartják. 

Nagyon nehezen bírom a változást, néha görcsösen ragaszkodom a jól bejáratott dolgokhoz. Ezért is nagy mázli, hogy a feleségem olyan ember, aki ezzel ellentétben egy igazi átváltozóművész. Nemrégiben például vegetáriánus lett, amit 20 évvel ezelőtt ezt elképzelhetetlenek tartottam volna róla. Az ilyen dolgok apróságoknak tűnhetnek, de mégis kicsit alakítják a személyiségét. Ezért van az, hogy mellette lehetetlen unatkozni, hiszen mindig van valami új terve, egy megvalósításra váró ötlete. Ez pedig izgalmassá teszi az életünket. – árulta el Ottó, akit felesége annyival egészített ki, hogy egy párkapcsolatban akkor működik igazán jól, ha a felek tudják, hogy mikor kell engedniük a másiknak. 

Exit mobile version