nlc.hu
Sztárok

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita húsz éve együtt

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita: „Mi is szoktunk veszekedni”

Júniusban már a huszadik házassági évfordulójukat ünneplik.

Kinizsi Ottó 1999-ben, Deutsch Anita 2001-ben csatlakozott a Barátok közt csapatához, ott ismerkedtek meg egymással, idén pedig már a 20. házassági évfordulójukat ünneplik. Kinizsi Ottó 8 évvel idősebb a feleségénél, ami miatt korábban megszólták a párt, ám ők sosem foglalkoztak a negatív hangokkal. A sok boldog év ellenére az ő kapcsolatukban is akadtak hullámvölgyek, melyről a Hot! magazinnak nyilatkoztak. 

„Mi is szoktunk veszekedni, sőt, szerintem gond van azzal a házassággal, ahol nincsenek veszekedések. Nálunk a konfliktusok az egészen hétköznapi dolgokból adódnak. Az a titkunk, hogy a fontos dolgokban egyetértünk. Mindenkinek vannak rigolyái. Én nem szeretem, ha a fölmosás után Ottó összemászkálja a nedves követ, ő pedig attól lesz ideges, ha a mosogatógépbe való bepakolás előtt nem öblítjük el rendesen a tányérokat. Ottó szerint én tisztaságmániás vagyok, miközben néha tele van a nappali pókhálóval, méghozzá az ő jóvoltából. Ugyanis nagyon szereti a pókokat: sosem bántaná őket, mert megfogják a szúnyogokat. Ettől függetlenül néha ő is végez házimunkát. Tudja azt is, hogy nem szeretem a sablonosságot, a kreativitást többre értékelem egy csokor virágnál. Viszont karácsony előtt meglepett azzal, hogy vette a lapot, és az általam készített vicces, rendhagyó adventi naptár szerint – amiben minden napra feladatok voltak a portörléstől a sütőtakarításig – elvégezte az aznapi teendőt” – mesélte a lapnak Anita. A párosnak két lánya van: a 14 éves Hanni és a 19 éves Emma. Mint mondják, a gyermeknevelésben legtöbbször ugyanúgy gondolkodnak. 

Deutsch Anita és férje Kinizsi Ottó

Deutsch Anita és férje, Kinizsi Ottó (Fotó: Birton Szabolcs)

„A gyereknevelésben következetesen mindig egy véleményen vagyunk, illetve a gyerekek előtt soha nem mutatjuk, ha nem értünk egyet. Mindegyikünk másban szigorú. Ottó lazábban kezeli Emma kimaradásait, könnyebben viseli a leválást, mint én. Mivel Ottó már 14 évesen teljesen önálló volt, gyakran ezt várja el a lányoktól is. Én inkább anyáskodó, babusgató vagyok, de ebből sosincs vita” – mondta a színésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top