nlc.hu
Sztárok

Ezeket a hazai hírességeket nem érdekli a korkülönbség

Az életkor csak egy szám – Magyar sztárok, akiket nem érdekel a korkülönbség

A párok közti nagy korkülönbség a mai napig megosztó téma; még mindig sokan elítélik azokat, akik nem velük egykorú társ mellett teszik le a voksukat. A hazai hírességek között is vannak olyanok, akik idősebb vagy fiatalabb partner mellett találták meg a boldogságot. Nézzük, kik ők pontosan.

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége, Balaton Dóra

A pár 2008-ban találkozott egymással. Dóra akkor frissen végzett, már dolgozó jogász volt. Bár a nagy korkülönbség miatt rengeteg kritikát kaptak, ők megcáfolták ezeket, és a mai napig boldogok együtt. Ernyey egyébként nemrég a Nők Lapja hasábjain azt nyilatkozta, hogy előnyként tekint a köztük lévő korkülönbségre.

Ernyey Béla és felesége Dóra

Ernyey Béla és felesége, Balaton Dóra (Fotó: Birton Szabolcs)

„Ha esetleg fiatalabb koromban találkozunk, amikor Bali és Mexikó között cikázva úgy éltem a filmes életemet, mint az olajozott villám, ahogy a német mondja, akkor nem biztos, hogy ennyi időt és energiát tudtam volna fektetni egy ilyen kapcsolatba, mint a miénk” – mondta a színész. Balaton Dóra szerint a fiatalságot alapvetően a szellem adja, „és Bélának óriási szerencséje van, hogy ezzel jó testalkat és még stílusérzék is párosul.”

„Hihetetlen a genetikája. Annyit képes enni, mint három másik, de nem látszik rajta. És néha magam sem hiszem el, hogy lehet, hogy nincs ránc az arcán. Pedig nagyítóval nézegetem, elhiheti!” – fogalmazott a feleség.

Kárpáti Rebeka és 17 évvel idősebb párja, Lénárd András

Ahogy korábban megírtuk, a csinos modellre több mint egy éve talált rá a szerelem. A Blikk megtudta, hogy a 28 éves Rebeka új partnere a nála 17 évvel idősebb, sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka (Fotó: Trenka Attila)

„Kétlaki életet folytatnak. Budapesten is van egy bázisuk, főként itt tartózkodnak, de Erdélybe is szinte minden hónapban ellátogatnak, hiszen Andrásnak kint él a családja, a gyermeke, illetve az üzleti érdekeltségei zöme is oda köti” – mondta a lapnak egy ismerősük, aki szerint a párnak egyáltalán nem okoz gondot a köztük lévő nagy korkülönbség. 

Czutor Zoli és 20 évvel fiatalabb felesége, Czutor-Kilián Zsanett

A énekesnél hét évvel idősebb apósa, és mindössze három héttel idősebb anyósa egyáltalán nem örült annak, hogy a lányuk egy sztárral randevúzik, melynek hangot is adtak. 

„Ők azt hitték, hogy ez diákszerelem, és szerintem anyukád biztos volt benne, apukád majd valahogy megakadályozza, hogy szárba szökkenjen ez a kapcsolat” – mesélte Czutor Zoli az RTL Életünk története című műsorában. A szülők végül megbékéltek az előadóval, hiszen látták, hogy igenis komolyak a szándékai.

A Nyerő páros 2020 sztárpárjai

Czutor-Kilián Zsanett és Czutor Zoli (Fotó: RTL Klub)

Polyák Lilla és 17 évvel fiatalabb szerelme, Gömöri András Máté

Polyák Lilla 20 év után vált el a férjétől, Homonnay Zsolttól. 2016 elején beleszeretett a 17 évvel fiatalabb Gömöri András Mátéba, akivel azóta össze is házasodtak.

„Mindkettőnk családja az elvárásunkon felül elfogadta a párválasztást, és csodálatosan működik ez az egész. Amikor összejöttünk, és eldöntöttük, hogy kiadjuk ezt a sajtónak, pénteken kijött az információ, fogtam a kis kezét, és szombaton reggel elmentünk három napra Prágába, hogy amikor az egész lobogás van, akkor ne legyünk itt” – mondta korábban Gömöri András Máté, aki hamarosan külföldre költözik

Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Schumy Csaba)

Deutsch Anita és 8 évvel fiatalabb férje, Kinizsi Ottó

A pár házasságát annak idején mindenki ellenezte, beleértve a családot is. Kapcsolatukról és a kezdeti nehézségekről a korábban a Mokkában meséltek.

„Nagyon nehéz volt az eleje, tény és való. Konkrétan, mint egy hollywoodi történetben, az egész világ ellenünk volt. Tényleg ellenezte mindenki ezt a házasságot. Nyolc évvel vagyok idősebb Ottónál, ez húsz évvel ezelőtt tragédiának számított. Szétszedett minket a sajtó és a család is. Ezt én most már értem egyébként. Ha belegondolsz, ott van egy 27-28 éves nő és egy 19 éves fiú, és akkor a szülő mit szeretne: hogy jöjjenek az unokák, hogy legyen család, össze kell házasodni, ez a normális. Azt gondolták, hogy egy 19 éves fiúval ez nem fog működni – mondta el a színésznő, majd férje vette át a szót.

Deutsch Anita és férje Kinizsi Ottó

Deutsch Anita és férje, Kinizsi Ottó (Fotó: Schumy Csaba)

– »Úgyse gondolja majd komolyan, máshol tart az életben«, csak hát ők nem ismertek engem. Az én 19 éves létem, az volt huszonvalamennyi, nagyon korán kezdtem el felnőtt lenni. Azt mondta az osztályfőnököm, hogy a gimnáziumot úgy végeztem, mintha egyetem lett volna. Mellette dolgoztam, albérletben laktam, sok dolog előbb jött az életemben. Amikor mi találkoztunk, nagyjából középen voltunk. Én egy kicsit koraérettebb voltam, ő egy kicsit későn érő. A barátaink, akik láttak minket együtt huzamosabb ideig, jobban értették, mint mondjuk a család.”

Bár az egész világ ellenük volt, már 19 éve házasok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top