nlc.hu
Sztárok

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

Deutsch Anita bevallotta, hogy a Barátok közt alatt titkolniuk kellett a kapcsolatukat

A sorozat producere például nem örült az újdonsült szerelmeseknek.

Kinizsi Ottó és 8 évvel idősebb felesége, Deutsch Anita 20 éve vannak együtt és 18 éve házasok. A köztük lévő korkülönbség miatt sokan megszólták őket, ám a pár sosem foglalkozott mások véleményével. A Barátok közt forgatásán találkoztak először, ahol rögtön érezték, hogy fellángolt köztük a szikra.

„Jól elvoltunk egymás társaságában, sokat hülyéskedtünk, éreztük, milyen jó a másik közelében lenni. Azt tudtuk, hogy nem vagyunk közömbösek egymás számára, de még akkor sem fordult meg a fejünkben, hogy bármi komolyabb legyen közöttünk. Pedig amikor Ottóval voltam, éreztem, hogy feltöltődöm” – mondta Anita a Story magazin őszi különszámában. Ám nem mindenki állt ennyire pozitívan a történetükhöz. Akkoriban a sorozat aranykorát élte, a nézők imádtak csámcsogni a szereplők magánéletén. A sorozat producere, Kalamár Tamás is azt gondolta, hogy ez nem tesz majd jót a produkciónak.

Kinizsi Ottó

2002 elején találtak egymásra, de a kapcsolatuknak nem sok jövőt jósoltak (Fotó: Fotocentral/Fábián Olga)

„Nagyon mérges volt ránk, ellenezte az egészet. Azt hitte, hogy ez csak egy fellángolás. Nem akarta, hogy nyilvánosságra kerüljön a dolog, hiszen akkor élte fénykorát a sorozat, ráadásul a nézők a karaktereinkkel azonosítottak minket. Ma már, akárcsak a családunk, örül nekünk, és büszke rá, hogy neki is benne van a keze abban, hogy összejöttünk” – idézte fel az emléket a színésznő, aki nem tagadja, hogy a kapcsolatuk akkoriban nagy port kavart mind a család, mind a közvélemény köreiben. 

„A legtöbben nem értették, hogy bár Ottó a fiatalabb, ő az érettebb. Már akkor olyan volt, mint aki a harmincas éveiben jár, én meg ugyan közelebb voltam a harminchoz, lélekben a húszas éveim elején jártam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top