Igazi tündérként ragyogott a vörös szőnyegen Palvin Barbara

F. B. | 2024. Augusztus 02.
A modell hihetetlenül mesés szettben lépett a vörös szőnyegre és teljesen elkápráztatta velük követőit!

Palvin Barbi elképesztően büszke férjére, Dylan Sprouse filmje ugyanis végre a mozikba került! Barbi a filmbemutatóra egy mesés öltözékben érkezett, csak úgy ragyogott az eseményen férje mellett, akivel úgy tűnik minden a legnagyobb rendben van köztük és szó sincs itt megcsalásról. 

Fotó: Palvin Barbara

Elérkezett a nap! A “The Duel” című film végre a mozikban! Nagyon büszke vagyok Dylan Sprouse-ra, az egész szereplőgárdára és a stábra! Rengeteget szeretetet tettek bele a filmbe és ez meg is látszik rajta. Ha van humorérzéked és szereted a jó filmeket, akkor irány a mozi!

– olvasható Barbi közösségi oldalán, egy korábbi bejegyzésében, amelyben egy forró csókot is adott szerelmének.

Amellett, hogy a rajongók most már tényleg megnyugodhatnak, hogy nincsenek viharfelhők a paradicsomban, Barbi legújabb bejegyzésében azt is megmutatta, hogy fantasztikusabban néz ki, mint valaha! Testre simuló, néhol áttetsző anyagú ruhájában biztosan sokakat elkápráztatott az eseményen. Ha ez még nem lenne elég, hajviselete is olyan volt, mintha most lépett volna elő tündérországból! 

Az outfit sikerességét maga a modell is érezte, aki posztjában köszönetet mondott mindenkinek, aki azon dolgozott, hogy ilyen ragyogóan mutasson az eseményen. 

Exit mobile version