nlc.hu
Sztárok

Pletykálnak Palvin Barbi várandósságáról

Palvin Barbi várandós – állítják sokan emiatt a fotó miatt

Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse egy fotósorozattal köszöntötte a születésnapján a szerelmét. Az egyik kép miatt azonban sokan úgy gondolják, bővül a család.

Palvin Barbi október 8-án ünnepelte a 30. születésnapját. Férje, Dylan Sprouse pedig három nappal ezelőtt azt is megosztotta, hogyan töltötték a jeles napot – tette ezt egy cuki galériában. A rajongók persze oda meg vissza voltak a páros képeitől (több mint másfél millió lájkot szerzett Dylan a posztjával). De nemcsak az keltette fel a figyelmüket, hogy Barbi egyáltalán nem néz ki 30-nak, hanem az is, ahogy az egyik fotón pózolnak.

Dylan ugyanis a képen hátulról átöleli Barbit, és egyik kezét konkrétan a pocakján nyugtatja. Barbi a másik kezét Dylanére tette, így teljesen úgy néznek ki, mint akik nagy bejelentésre készülnek. Igen, a fénykép miatt beindultak a spekulációk, és felmerült a rajongókban a kérdés: Barbi vajon kisbabát vár?

Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Fotó: Instagram/@dylansprouse

Ki kell ábrándítsunk azonban mindenkit, aki az igenlő válaszban reménykedett. Ugyanis a szülinapi ünneplés helyszíne a Napa-völgy volt, ahol Barbi is lelkesen kortyolgatta a borokat. (Erről tanúskodik legalábbis a galéria első fotója.) „Őszintén, korábban sosem élveztem még a részegen vonatozást, de te mindig képes vagy meglepni” – írta Dylan a feleségét köszöntő posztban.

Palvin Barbi

Fotó: Instagram/@dylansprouse

Ugyanakkor nem teljesen ördögtől való elmélet, hogy Barbi és Dylan hamarosan családot alapítsanak. A modell éppen tavaly beszélt arról a Best magazinnak, hogy abban mindketten egyetértenek, hogy szeretnének közös kisbabát. Már csak a részletekben kellett megegyezniük: Dylan akár hét gyereket is el tud képzelni, míg Barbi csak egyet vagy kettőt szeretne. „Az is lehet, hogy ez már első próbálkozásra sikerül majd, Dylanék családjában ugyanis sok az iker. Ő is az, a szülei is, de a nagyapák is ikrek voltak”mondta akkor Barbi, aki nem gondolja, hogy az anyaság miatt háttérbe szorulna majd a karrierje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top