nlc.hu
Sztárok
Lakatos Márk és kubai párja között már az esküvő gondolata is felmerült

Lakatos Márk és kubai párja között már az esküvő gondolata is felmerült

Nagy terveket szövöget a jövőre nézve a stylist, aki bár korábban azt gondolta, sosem fog megházasodni, most mégis felmerült benne az esküvő gondolata.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Lakatos Márkra rátalált a szerelem, szíve egy kubai fiatalemberért dobog. Januárban, egy kubai út során ismerkedett meg a havannai szakáccsal, Alainnel, aki a főzőtudományával is levette a lábáról. Mint elárulta, egy szórakozóhelyen találkoztak, majd másnap ellátogatott Alain munkahelyére, ahol istenien finom ételeket evett. Márciusban visszatért az országba, és együtt töltötték az idejük nagy részét, most pedig Alain érkezett Magyarországra hosszabb időre. A közel két hónapig tartó vakáció alatt a pár több országban is megfordult, amiről Lakatos közösségi oldalán képeket, videókat is közzétett. Márk párja azonban most már hazatért, ennek kapcsán pedig a Blikk kérdezte a stylistot, hogy milyen terveik vannak kedvesével a jövőre nézve.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

„Pontosan nem tudjuk, mikor találkozunk legközelebb, mert mindenki csinálja a saját dolgát, de vagy én megyek majd, vagy ő jön ide. Szeretjük egymást, így folyamatosan azon gondolkodunk, mit hogyan lehetne összehozni, hogy együtt lehessünk. Én is sokat dolgozom, most indul megint az iskolám ősszel, de azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogy akár hosszabb távra kint maradhassak vele. Bár jól érzem magam egyedül is, de hiányzik, nagyon intenzív volt az elmúlt két hónap és érzem a hiányát” – mesélte a lapnak, majd elárulta, hogy már nagyban tervezgetik a közös jövőjüket is.

Sok minden felmerült a jövő kapcsán… Mindig azt mondtam, sosem házasodnék meg, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejünkben az esküvő. Ez az az időszak, amikor számos lehetőséget átbeszélünk, a jövő majd meghozza a válaszokat.

Ahogy a házasság, úgy az összeköltözés gondolatával is eljátszottak már a szerelmesek.

„Ha lenne olyan lehetőség, hogy Kubánál közelebb költözzünk úgy, hogy ott is vagyok és itt is vagyok, az egy jó megoldás lenne. Ezek a tervek, álmok jelenleg” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top